MARKISEDUKER

Lady har gjennom mange år tilegnet seg mye kunnskap om forskjellige dukkvaliteter.

Vi har derfor et stort utvalg i markise- og screenduker fra de største produsentene i Europa, fra standard markiseduk i akryl til vanntette polyesterduker med selvrensende effekt utviklet med nanoteknologi. Vi leverer også markiseduker som er flammebeskyttet for ekstra sikkerhet.

Doble egenskaper:

  • Avstøtende
  • Selvrengjørende

Overflatebehandlingsteknologiene som brukes for Parà Tempotest®-merket er nanoteknologier, da de utarbeides etter nanoskalaer. Teknologiene er et resultat av nanoteknologiforskning utført av Dupont™ Teflon® tekstilbeskyttelse i kompaniskap med Parà solbeskyttelsesinstallasjoner. En nanometer er en milliarddels meter.

Alle Parà Tempotest®-teknologiene bruker en overflatebehandling som danner en molekylær barriere etter en nanoskala rundt hver fiber, et komplett, dobbeltvirkende impregnerende og selvrengjørende beskyttelsessystem mot vann- eller oljebaserte flekker.

Under produksjonsprosessen blir produktet lagt i et bad med overflatebehandlingsmiddel. En nanometrisk polymeremulsjon oppretter en sterk forbindelse til fiberen under polymeriseringen av stoffet for å danne en usynlig barriere. Hvis det dannes flekker, vil den impregnerende komponenten i denne nanoskalabarrieren hjelpe vannet og regnet med å vaske bort smuss.
Flekker fjernes fra stoffet slik at det holder seg pent, fungerer effektivt og er holdbart over tid.

Vi leverer markise- og screenduker fra Sandatex, Sattler, Para og Ferrari til våre produkter.

Kontakt oss i dag dersom du ønsker mer informasjon om markiseduk

Spesifikasjon

  •  Vanntette duker
  •  Flammesikre duker
  •  Selvrensende duker
Weinor Glasoase

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gavekort på 500 kr tilsendt

Motta tips og råd, tilbud og annen nyttig informasjon innen solskjerming

You have Successfully Subscribed!