MARKISEDUKER

Lady har gjennom mange år tilegnet seg mye kunnskap om forskjellige dukkvaliteter.

Vi har derfor et stort utvalg i markise- og screenduker fra de største produsentene i Europa, fra standard markiseduk i akryl til vanntette polyesterduker med selvrensende effekt utviklet med nanoteknologi. Vi leverer også markiseduker som er flammebeskyttet for ekstra sikkerhet.

Doble egenskaper:

  • Avstøtende
  • Selvrengjørende

Overflatebehandlingsteknologiene som brukes for Parà Tempotest®-merket er nanoteknologier, da de utarbeides etter nanoskalaer. Teknologiene er et resultat av nanoteknologiforskning utført av Dupont™ Teflon® tekstilbeskyttelse i kompaniskap med Parà solbeskyttelsesinstallasjoner. En nanometer er en milliarddels meter.

Alle Parà Tempotest®-teknologiene bruker en overflatebehandling som danner en molekylær barriere etter en nanoskala rundt hver fiber, et komplett, dobbeltvirkende impregnerende og selvrengjørende beskyttelsessystem mot vann- eller oljebaserte flekker.

Under produksjonsprosessen blir produktet lagt i et bad med overflatebehandlingsmiddel. En nanometrisk polymeremulsjon oppretter en sterk forbindelse til fiberen under polymeriseringen av stoffet for å danne en usynlig barriere. Hvis det dannes flekker, vil den impregnerende komponenten i denne nanoskalabarrieren hjelpe vannet og regnet med å vaske bort smuss.
Flekker fjernes fra stoffet slik at det holder seg pent, fungerer effektivt og er holdbart over tid.

Vi leverer markise- og screenduker fra Sandatex, Sattler, Para og Ferrari til våre produkter.

Kontakt oss i dag dersom du ønsker mer informasjon om markiseduk

Spesifikasjon

  •  Vanntette duker
  •  Flammesikre duker
  •  Selvrensende duker