TREPERSIENNER

Våre trepersienner er håndlaget i Danmark, og er vårt mest eksklusive produkt innen solskjerming.

Vi i Lady Solskjerming har et stort utvalg i farger og strukturer, slik at du kan velge de trepersiennene som passer deg og ditt hjem best. Ta kontakt med oss, slik at du kan velge det rette for deg!

 

Mange ulike farger og materialer

Trepersiennene vi tilbyr er ekte treverk, og finnes i ask, eik, valnøtt, teak, mahogni, kirsebær, bøk og gran. I tillegg vil de være dekket med to lag høy kvalitet matt lakk, eller Ral-lakk, dersom du ønsker andre farger. Denne typen solskjerming har et eksklusivt design og er enkle å rengjøre. Kontakt oss dersom du ønsker å installere trepersienner i ditt hjem!

Automatikk og motorisering

Med automatiserte og motoriserte innvendige persienner kan du nyte det naturlige lyset uten å bli blendet. Med fjernkontroll eller sensorer kan du enkelt styre eller programmere lamellene til å slippe inn akkurat riktig mengde lys for en trivelig atmosfære. Det hindrer også dine møbler og interiør i å bli skadet av sterkt sollys. I tillegg til å styre lyset, vil persiennene hindre innsyn om kvelden, og du kan programmere dem til å endre posisjon i løpet av dagen for å simulere tilstedeværelse i boligen når du borte fra den. Dette kan bidra til å redusere risikoen for innbrudd.

Stenger varmen ute

Trepersienner har et eksklusivt design og er en smart løsning som stenger varmen ute på varme sommerdager. I tillegg vil det stenge varmen inne om vinteren. Denne typen persienner kan være et godt alternativ, men ellers tilbyr vi mange andre typer solskjerming. Eksempler er mørkleggingsgardiner,  aluminiumspersienner og lamellgardiner. 

 

Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg med å installere Multishade for deg!

Spesifikasjon

 •  Minimumsbredde: 18 cm
 •  Maksbredde: 300 cm
 •  Maks høyde: 300 cm
 •  Lamellbredde: 34 og 48mm

Tilleggsutstyr

 •  Kablet motor
 •  Batterimotor
 •  Radiomotor
 •  Solautomatikk
  Weinor Glasoase

  Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gavekort på 500 kr tilsendt

  Motta tips og råd, tilbud og annen nyttig informasjon innen solskjerming

  You have Successfully Subscribed!