Screens

- Alle våre Screens -

Stilren solskjerming

Screen, eller screens, kalles på norsk utvendig rullegardin, og produktet er på full fart inn på markedet. Produktet oppfattes som diskret og kledelig på de fleste fasadetyper, og gir god skjerming mot lys, varme og innsyn.

 

Gi boligen et løft

Screens er et meget stilrent produkt som integreres godt i fasaden på huset. I tillegg til lekkert design, tar produktet liten plass og imøtekommer de samme behovene som mer tradisjonelle solskjermingsprodukter. Produktet er lett å holde rent, og samler i mindre grad støv sammenlignet med eksempelvis en persienne. I tillegg er duken vevd på en slik måte at man holder varmen ute, men fortsatt har godt utsyn.

Tåler vind bedre enn man tror

Produktet har hatt et rykte for å tåle vind mindre bra, men dette er delvis ufortjent. Produsentene våre har vært flinke til å tilpasse seg nordiske forhold, og vi fører et bredt utvalg av screens som har robuste løsninger for å tåle vind.

Tre hovedprodukter

Bransjeterminologien for screen er gruppert i tre produkttyper:

  • Zip-screens—robust mot vind (opptil 32 m/s), tetter for innsekter og beregnet på større flater.
  • Screen—standardproduktet tilpasset nesten alle typer bygninger.
  • Mini-screen—benyttes for små vindusflater.

Automatikk og motorisering

Automatisering av dine utvendige screens gjør at de vil senkes når solsensoren registrerer sol, slik at ditt hjem opprettholder optimal temperatur. Ved kraftig vind og regn vil dukene trekkes opp, noe som beskytter screenene mot skader og svekkelser. Du kan programmere screenene til å senkes når mørket senker seg utenfor og du skrur på lysene inne, slik at innsyn begrenses.

Kontakt oss i dag dersom du er interessert i solskjerming i din bolig.

Weinor Glasoase

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gavekort på 500 kr tilsendt

Motta tips og råd, tilbud og annen nyttig informasjon innen solskjerming

You have Successfully Subscribed!