PLISSÉGARDINER

Vi tilbyr skreddersydde plisségardiner av meget høy kvalitet spesialtilpasset dine behov!

 

Kontakt oss for gratis befaring

Enten du ønsker å skjerme for innsyn eller vil regulere lys/sol utenfra, vil plisségardiner være et godt valg.

Vi kan levere plisségardiner i en rekke ulike farger og varianter, slik at du er garantert å finne noe som passer til ditt hjem.

Kom gjerne innom vårt showrom i Lillestrøm dersom du trenger inspirasjon. Vi hjelper deg med å finne en løsning som dekker dine behov.

Lystette eller lysfiltrerende plisségardiner

Ulike rom har ulike behov knyttet til solskjerming. Våre plisségardiner kan derfor leveres med ulik solskjermingsgrad—transparent, solreflekterende, delvis mørkleggende og mørkleggende.

På soverommet vil det for eksempel være ideelt med mørkleggende gardiner for å stenge lyset ute, mens i stue ønsker man kanskje at lys slipper inn uten at solen blir altfor sjenerende. Da kan det være mer aktuelt med transparente eller halv-transparente gardiner.

Plisségardiner- enkelt stoff:

 • Enkelt lag med stoff gir mindre pakkhøyde
 • Variert spekter av solskjermingseffekt
 • Mange forskjellige modeller med ulike betjeningsmuligheter. Dermed kan gardinen tilpasses skråvinduer, takvinduer og trekantvinduer
 • Manuell eller motorisert

Doble plisségardinerHoneycell

 • Dobbelt stoff med skjulte opptrekksnorer gir varmeisoleringsevne, lydisoleringsevne og bikubeeffekt.
 • Mange modeller med ulike betjeningsmuligheter. Dermed kan gardinen tilpasses skråvinduer, takvinduer og trekantvinduer
 • Manuell eller motorisert

Automatikk og motorisering

Motoriserte plisségardiner gjør det lett å styre dagslys, atmosfære og innsyn i boligen din. Plisségardiner har dessuten isolerende egenskaper, og passer godt i for eksempel vinterhager. Plisségardiner er fleksible, og passer derfor godt i vinduer med uvanlig form. Disse gardinene er et godt alternativ til vinduer som er vanskelige å nå, for eksempel takvinduer, og med motorisering er det lett å justere dem.

 

Disse motorene kan også leveres med oppladbare batterier for enkel installasjon og kabelfri løsning. En oppladbar motor vil kunne fungere i flere år uten å lades. Den oppladbare motoren kan selvfølgelig også styres med fjernkontroll, trådløs veggbryter, app og stemme.

Plisségardiner gir reduserte strømutgifter

Plissegardiner er ikke bare estetisk flott og effektiv solskjerming. Når de er nedsenket bidrar de også til å redusere varmetap. Dette kan være med på å redusere energikostnadene.

Rengjøring av plisségardiner

Plisségardiner er enkle å vedlikeholde. Dersom du jevnlig går over med fjærkost eller støvsuger på lav styrke, holder gardinene seg flotte. Eventuelle flekker kan enkelt tørkes av med en myk svamp/mikrofiberklut og lunkent vann med et mildt, naturbasert såpemiddel.

Husk imidlertid at tekstiler med metallisert bakside ikke bør rengjøres med vann. Dette kan skade det metalliserte belegget og dermed forkorte gardinenes levetid.

Se duker og farger her:

Ønsker du et uforpliktende prisoverslag, er det bare å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne.

Spesifikasjon

Enkel Plisse:

 • Maksmål på standard plissé, bredde: 240 cm, høyde: 260 cm

Dobbel Plisse:

 • Maksmål på dobbel plisse – Honeycell, bredde: 300 cm, høyde: 300cm
 • Maksmål på Maksiplisse, bredde: 380 cm, høyde: 380 cm

Mulige valg:

 • Skinnedetaljeralu, hvit, sort.
 • Betjening: snor, kjedetrekk,  grep for fritthengende modell, motor.
 • Beslag: takbeslag, veggbeslag, glasslistebeslag.
  Weinor Glasoase

  Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gavekort på 500 kr tilsendt

  Motta tips og råd, tilbud og annen nyttig informasjon innen solskjerming

  You have Successfully Subscribed!