Myggnetting og insektgardiner

Lady insektgardiner har sideskinner, topp- og bunnlister som tetter totalt, den finmaskede duken gjør at du trygt kan lufte, uten å få huset fullt av insekter.100 % tett med sideskinner og børster

Er du lei insekter som sniker seg inn gjennom åpne vinduer og dører? Da har vi løsningen for deg. Lady Solskjerming tilbyr både myggnetting og regulerbare insektgardiner. Myggnettingen vil festes i vinduet eller i døren som en ramme, mens insektgardinene kan dras opp og ned gjennom to skinner som er festet på begge sidene. Kontakt oss dersom du ønsker myggnetting eller insektgardiner.

Regulerbare insektgardiner

Lady insektgardiner har skinner på alle sidene i tillegg til børster, slik at nettingen tetter 100%. Den finmaskede duken gjør det mulig for deg å lufte, uten at insekter slipper inn. I tillegg vil ikke den transparente nettingduken sperre for innsyn. Trenger du insektgardin? Kontakt oss – vi hjelper deg!

Hvor kan myggnettingen og insektgardinene monteres?

Myggnetting og insektgardiner kan monteres overalt, og dette velger du, som kunde. Vinduer på soverom, kjøkken og stue er de vanligste stedene folk ønsker å tette igjen. Allikevel kan det være en god løsning å tette terrassedører og inngangsdører med disse nettingene. Dette kan løse problemene med insekter hjemme – så ta kontakt med oss. Vi monterer for deg!

Spesifikasjon

  • Nisjemontering: Bredde opp til 250 cm
  • Nisjemontering: Høyde opp til 260 cm
  • Karmmontering: Bredde opp til 250 cm
  • Karmmontering: Høyde opp til 180 cm

Dokumenter

Brosjyre