MØRKLEGGINGSGARDINER

Med mørkleggingsgardiner får du muligheten til å stenge alt lys ute fra et rom.

 

Gardinene er helt lystette, noe som blant annet gjør dem til en perfekt løsning på soverommet. Mange av oss sover betraktelig bedre når rommet vi sover i er helt mørkt, og med mørkleggingsgardiner er du sikret behagelig søvn, selv på lange, lyse sommernetter.

Vi i Lady Solskjerming har lang erfaring med å finne gode solskjermingsløsninger for våre kunder. Vi hjelper deg gjerne med å velge mørkleggingsgardiner som egner seg i din bolig.

Blendingsgardiner som står i stil med din bolig

Våre mørkleggingsgardiner kan leveres i mange ulike farger og mønstre. Som standard kommer gardinene i sort eller hvitt, men vi skreddersyr gjerne på forespørsel. Dermed kan du få et sett med gardiner som står i stil med din bolig.

Dersom du trenger inspirasjon til ulike løsninger, er du velkommen til å besøke vårt showroom i Lillestrøm.

Skaper behagelig romtemperatur hele året

I tillegg til å stenge alt lys ute, gir mørkleggingsgardiner også god beskyttelse mot varme utenfra. Dette bidrar til å skape en behagelig romtemperatur selv på de varmeste sommerdagene. Om vinteren vil gardinene ha motsatt effekt, og bidra til å holde varmen inne når det er kjølig ute.

Dersom du er interessert i mørkleggingsgardiner eller vil vite mer om en av våre andre solskjermingsløsninger, vil vi gjerne at du tar kontakt.

Spesifikasjon

  •  Maksbredde largeroller: 4 m
  •  Makshøyde largeroller: 4 m
  •  Kan betjenes med kjede, sveiv eller motor.
  •  Leveres standard i hvitt eller sort farge.
Weinor Glasoase

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gavekort på 500 kr tilsendt

Motta tips og råd, tilbud og annen nyttig informasjon innen solskjerming

You have Successfully Subscribed!