Glasstak

-Alle våre glasstak-

Glasstak gjør at sommeren blir dobbelt så lang! Ønsker du å gjøre det lille ekstra ut av din uteplass, er glasstak et godt alternativ. Vi leverer markedets beste løsninger på design, funksjonalitet og skreddersydde løsninger.

 

Mange muligheter

Vi nordmenn elsker å være ute, og ikke minst elsker vi å være på terrassen og nyte en bedre middag eller noe godt i glasset med familie og venner. Gjennom sesongen er været svært varierende med både regn, vind og kalde kvelder, noe som gjør det viktig for oss å ha skreddersydde glasstak som tåler det nordiske klimaet. Glasstak er derfor det beste alternativet for å kunne nyte en lang sesong på terrassen.

Uavhengig av løsning, er produktet et rent skreddersydd produkt, og kan kombineres med ulike former for solskjerming og oppvarming. Produktet kan også kombineres med ulike varianter av dører, screens og markiser over eller under taket. Glasstak kan benyttes på ulike områder, fra inngangspartiet til uteplassen. Det er bare kreativiteten som setter grenser hvor den kan settes opp.

Kvalitet, service og skreddersøm

Vi har også glasstak med integrert utvendig markise i kassetten, slik at du kan skygge for solen eller lignende. Våre glasstak har i tillegg integrert vannrenne for vannutløp i valgfri stolpe om du ønsker dette. Mulighetene for å kombinere ulike løsninger er store. Er du usikker på hvilket behov du har, kan vi hjelpe deg med planleggingen av glasstaket.

Vi i Lady Solskjeriming har bevisst valgt høykvalitetsleverandører, og tysk kvalitet i kombinasjon med faglærte montører sikrer at du som kunde blir 100% fornøyd. Produktet krever litt mer prosjektarbeid enn andre typer skjermingsprodukter, og løsningene du ønsker innebærer en fasadeendring som vil kreve en byggesøknad. Her bistår vi som leverandør for å sikre at prosessen blir så smidig som mulig. Vi utarbeider 3D-tegninger i et eget designprogram slik at du kan få et innblikk i hvordan det ferdige produktet vil bli seende ut.

 

Ta kontakt med oss i dag ved behov for glasstak!

Weinor Glasoase

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gavekort på 500 kr tilsendt

Motta tips og råd, tilbud og annen nyttig informasjon innen solskjerming

You have Successfully Subscribed!