Vindusmarkiser

– ALLE VÅRE VINDUSMARKISER –

Vindusmarkiser er en enkel og effektiv løsning for skjerming mot sol. En god markise skjermer mot direkte sollys, bidrar til lavere innetemperatur og ser delikat ut på husveggen. Velg mellom ulike modeller, farger og design. Lady Solskjerming leverer vindusmarkiser av høyeste kvalitet til våre kunder på Østlandet.

Fire enkle steg til ferdig montert

Gratis befaring

Vi utfører en gratis befaring hvor dine behov avdekkes. Vi tar ansvar for alle mål, noe som sikrer en optimal leveranse.

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud med gyldighet i 30 dager. Tilbudet sendes enten umiddelbart etter befaringen eller kort tid etter.

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Leveringstiden er normalt 2-3 uker for innvendige produkter og 4-6 uker for utvendige produkter. I høysesong kan leveringstiden øke.

Montering

Når produktene ankommer, vil en montør kontakte deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. Resten av beløpet faktureres etter at monteringen er utført.

Hvorfor velge Lady Solskjerming

Vi tilbyr effektive løsninger for å skjerme deg fra solen, samtidig som vi bidrar til å senke innetemperaturen i hjemmet ditt på varme dager. Våre persienner er fleksible og brukervennlige, og de passer til alle fasader. Med et bredt utvalg av modeller kan du være sikker på å finne den perfekte løsningen for ditt hjem hos oss

Markiseduker

Lady har gjennom mange år tilegnet seg mye kunnskap om forskjellige dukkvaliteter.

Markiser standard

Enkel i utførelse – billig i anskaffelse – mye markise for pengene.

Markise Micro 100

Vindusmarkise med flott design, slank kassett og tett toppkasse.

Markise Micro 300

Vindusmarkise med elegant og vannførende frontskinne.

Hva kundene sier om oss

Gratis befaring