Kontroller

Total styring av dine solskjermingsløsninger

Gjør hjemmet smartere med Somfy’s fjernkontroll- og appsystem for enkel og samlet betjening av alle dine motoriserte solskjermingsløsninger.

Et smart hjem

Når vi installerer motoriserte solskjermingsløsninger, kan du få installert et trådløst veggpanel for hver persienne, skjerm og gardin. Med fjernkontrollen kan du koble sammen alle de motoriserte løsningene og styre alle på én gang, eller opprette ulike grupper som styres sammen. Systemet kan også styres via app, slik at du kan foreta justeringer i løpet av dagen, selv når du ikke er til stede. Det gir tilpasset solskjerming i hvert rom!

Effektiv solskjerming gir energibesparelser

Med Somfy kan du programmere inn ulike handlinger for ulike tider av døgnet. Det er enkelt å administrere solskjermingen i ulike rom slik at de åpnes på en bestemt tid hver morgen og lukkes automatisk hver kveld, eller justerer seg etter ulike ønskede innetemperaturer. Det gir mer effektivt energiforbruk, og gjør at du sparer penger på både oppvarming og nedkjøling. Somfy sine motorer kan monteres på de fleste solskjermingsprodukter, også de du har fra før.

TaHoma switch

Med TaHoma-appen kan du kontrollere og sentralisere dine solskjermingsløsninger i og utenfor hjemmet ved bruk av smarttelefon, nettbrett eller Google Assistant stemmestyring.

Situo 1 io

Fjernkontroll for enkel betjening av dine solskjermingsløsninger. Kan fås med opp til fem kanaler for betjening av flere grupper og leveres i flere ulike farger.

Smoove orgin io

Trådløs bryter for fleksibel og enkel styring av dine motoriserte solskjermingsløsninger. Kan også leveres med berøringsfølsomme knapper, og kommer i flere ulike dekselfarger.

Ring meg for en gratis befaring