Velg myggnetting i kjelleren, i sommerhuset eller på hytta

Mygg

Vi i Lady Solskjerming har tilbudt myggnetting til våre kunder i mange år, og har et bredt og variert sortiment. Insekter som sniker seg inn gjennom åpne vinduer og dører, kan være svært irriterende og kan skape mye misnøye. Derfor er myggnetting fra Lady Solskjerming en god løsning for deg, både i kjelleren, sommerhuset eller på hytta! 

Passer til alle typer hjem

Myggnettingen kan monteres overalt hvor det er behov for det. Dersom du er plaget av mye insekter, vil myggnetting gjøre tilværelsen enklere. De vanligste stedene våre kunder ønsker å tette igjen er vinduer på soverom, kjøkken og stue. I tillegg kan det være en god løsning å tette terrassedører og inngangsdører, for å hindre at insektene kommer inn når døren står åpen. Vi har lang erfaring med oppsett av myggnetting, og kan montere for deg! 

Myggnetting

Mål på myggnetting

Lady Solskjerming har lang erfaring innen oppsetting av myggnett, og er fleksible med å justere størrelsen på nettingen. Vi kan tilpasse nettingen slik at den passer til alle typer vinduer og dører. Vi tilbyr disse spesifikasjonene på myggnetting, slik at det passer dine behov: 

  • Nisjemontering: Bredde opp til 250 cm
  • Nisjemontering: Høyde opp til 260 cm
  • Karmmontering: Bredde opp til 250 cm 
  • Karmmontering: Høyde opp til 180 cm 

Vi tilbyr også insektgardiner

For å tilfredsstille alle våre kunders behov tilbyr vi, i tillegg til myggnetting, også regulerbare insektgardiner. Til forskjell fra myggnettingen, som festes som en ramme og dermed sitter fast i dør eller vindu, festes insektgardinene med skinner på sidene av karmen. De kan dermed dras opp og ned etter ønske. I skinnene er det også festet børster, slik at gardinen skal være helt tett. 

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å få levert og montert myggnetting!

Flere nyheter

Rullegardiner

Vi inngår samarbeid med Royal solskjerming

Lady solskjerming har lenge hatt et bredt utvalg både inn utvendig og innvendig solskjerming, men nå blir utvalget enda bedre. Vi har nemlig inngått et samarbeid med Royal solskjerming på innvendige solskjermingsprodukter.  Royal solskjerming har

Les mer »

Vi er trygge på at vi tok det rett valget

Vi kjøpte utvendige screens fra Lady Solskjerming i mai. Vi hadde hørt mye bra om dem og de er godt kjent i området, derfor valgte vi å se hva de kunne tilby. Vi så litt på andre hus med solskjerming fra Lady, og vi likte utseendet på deres produkter. Det virket også som at de var av høy kvalitet.

Les mer »