Velg myggnetting i kjelleren, i sommerhuset eller på hytta

Mygg

Vi i Lady Solskjerming har tilbudt myggnetting til våre kunder i mange år, og har et bredt og variert sortiment. Insekter som sniker seg inn gjennom åpne vinduer og dører, kan være svært irriterende og kan skape mye misnøye. Derfor er myggnetting fra Lady Solskjerming en god løsning for deg, både i kjelleren, sommerhuset eller på hytta! 

Passer til alle typer hjem

Myggnettingen kan monteres overalt hvor det er behov for det. Dersom du er plaget av mye insekter, vil myggnetting gjøre tilværelsen enklere. De vanligste stedene våre kunder ønsker å tette igjen er vinduer på soverom, kjøkken og stue. I tillegg kan det være en god løsning å tette terrassedører og inngangsdører, for å hindre at insektene kommer inn når døren står åpen. Vi har lang erfaring med oppsett av myggnetting, og kan montere for deg! 

Myggnetting

Mål på myggnetting

Lady Solskjerming har lang erfaring innen oppsetting av myggnett, og er fleksible med å justere størrelsen på nettingen. Vi kan tilpasse nettingen slik at den passer til alle typer vinduer og dører. Vi tilbyr disse spesifikasjonene på myggnetting, slik at det passer dine behov: 

  • Nisjemontering: Bredde opp til 250 cm
  • Nisjemontering: Høyde opp til 260 cm
  • Karmmontering: Bredde opp til 250 cm 
  • Karmmontering: Høyde opp til 180 cm 

Vi tilbyr også insektgardiner

For å tilfredsstille alle våre kunders behov tilbyr vi, i tillegg til myggnetting, også regulerbare insektgardiner. Til forskjell fra myggnettingen, som festes som en ramme og dermed sitter fast i dør eller vindu, festes insektgardinene med skinner på sidene av karmen. De kan dermed dras opp og ned etter ønske. I skinnene er det også festet børster, slik at gardinen skal være helt tett. 

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å få levert og montert myggnetting!

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »