Selv om det er godt å kjenne solstrålene mot huden, kan det bli irriterende når solen steker gjennom vinduet over lengre tid. Om ikke annet er det deilig å kunne velge selv hvor mye sol og varme du ønsker at skal slippe inn i stuen. Effektgardiner gir deg muligheten til å regulere både innsyn og sollys. Samtidig har de et friskt og stilrent utseende, og tar seg flott ut i alle stuer. 

Moderne og stilig rullegardin

Mange beskriver effektgardinen som en moderne og innstillbar rullegardin, og dette mener vi er dekkende. Mange produsenter kaller den også for «zebra-gardin». Effektgardinen minner nemlig litt om den tradisjonelle rullegardinen, men gir deg mer frihet og fleksibilitet.

En effektgardin består av to lag gardin med semi-transparente striper. Hvordan disse stilles i forhold til hverandre avgjør hvor mye sollys som slippes gjennom. Lar du stripene overlappe hverandre vil rommet mørklegges og varmen stenges ute, og du vil sperre for både innsyn og utsyn. Lar du derimot stripene stå på nivå med hverandre, blir det mulig å se ut gjennom de transparente delene, samtidig som du fremdeles får noe skjerming mot solen.

Bedre inneklima

Vi har heldigvis mange varme sommerdager, også her i Norge. Lange dager med sol mot husveggen gjør derimot ikke underverker for inneklimaet, og det kan bli ganske slitsomt å oppholde seg innendørs på de varmeste dagene. Da er det godt å kunne stenge for innslipp av sollys, slik at stuen blir et behagelig fristed når du føler for å rømme fra solen en periode. Kanskje sparer du også strømutgifter, dersom du vanligvis bruker klimaanlegget til å skape levelige temperaturer innendørs. 

Dersom reduksjon av varme er svært viktig for deg, er det imidlertid utvendig solskjerming som gjør den beste jobben med å stenge varmen ute. Les mer om dette her.

Mange farger og utførelser

Når du skal velge solskjerming, ønsker du naturligvis å velge en løsning som passer inn i din bolig. Særlig innvendig solskjerming blir en del av interiøret, og det er derfor avgjørende at både farge og utførelse er forenlig med din stil. Vi leverer effektgardiner i ulike farger og størrelser for at du skal finne akkurat det du vil hos oss.

Motorisert effektgardin

Vi ønsker å gjøre hverdagen så enkel som mulig for deg. Derfor kan du velge mellom styring med stålkjede, kablet motor, batterimotor eller radiomotor på din effektgardin. Vi har også gardin med solautomatikk. Dermed kan du kan stenge solen ute når du ikke er hjemme og alltid komme hjem til behagelig innetemperatur under sommerhalvåret.

Solskjerming av høy kvalitet

Vi i Lady Solskjerming har lang erfaring med levering av ulike solskjermingsløsninger. Vi stiller vår kompetanse til rådighet og hjelper deg gjerne med å velge den løsningen som passer best i din bolig. Felles for alle våre produkter er at de holder høy kvalitet og har lang levetid. 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om effektgardiner eller annen solskjerming.

Weinor Glasoase

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gavekort på 500 kr tilsendt

Motta tips og råd, tilbud og annen nyttig informasjon innen solskjerming

You have Successfully Subscribed!