Ladys beste tips til deg som skal kjøpe solskjerming

I forbindelse med «Gjør din bolig bedre» 15.–17. mars får du 30 % rabatt på alle våre produkter. Tilbudet gjelder frem til 1. april. Ikke la sjansen til å sikre deg sommerens solskjerming gå fra deg!

Det er en hel jungel av solskjermingsprodukter der ute. De færreste vet forskjellen mellom plissé, screen og rullegardin. Lady Solskjerming hjelper deg i valget. Her gir vi deg våre beste tips til hva som kan være lurt å vurdere før du tar avgjørelsen.

Tenk gjennom behovene

Selv om mange typer solskjerming kan dekke mange behov, er det noen typer som egner seg bedre til spesifikke behov enn andre. Tenk gjennom hva som er problemet ditt; vil du unngå sjenerende innsyn fra gaten? Hindre irriterende lys fra gatelykter og trafikk på soverommet? Blir stua uutholdelig varm? Vil du sitte på terrassen i all slags vær?

Finn ut av hva som er viktigst for deg, slik at vi kan foreslå de aller beste løsningene.

Bestille befaring

De færreste kjenner til alle muligheter innen solskjerming, og det forventer vi heller ikke. Vi får stadig telefoner fra kunder som er nysgjerrig på mulighetene, og det aller beste svaret får du om vi får kommet ut på en befaring hos deg. Det er ikke alle løsninger som kan fungere overalt, og det er ikke alltid alt kan la seg gjennomføre. Kan vi komme ut på en befaring, kan vi med vår erfaring, umiddelbart se hva som passer ditt hjem og kan oppfylle dine krav og behov.

Ved å få besøk av en av våre rådgivere kan vi hjelpe deg med å:

  • Kartlegge det riktige behovet
  • Gi deg en oversikt over alt som finnes av muligheter, farger og løsninger
  • Informere deg om hva som faktisk passer inn i din bolig, noen ganger finnes det begrensninger eller muligheter du selv ikke er klar over
  • Gi deg vår beste pakkepris, noen ganger må elektriker inn, og vi kan hjelpe deg med å finne riktige folk med riktig kompetanse

Ønsker du manuell eller motorisert solskjerming?

Mye har skjedd innen solskjerming de siste årene, og ikke minst har bransjen blitt mer «high-tech». I dag kan alle våre produkter fås med motor, og alt fra markiser til screens og persienner kan styres fra en app, fjernkontroll eller bryter. Solskjermingen kan også koblet opp mot smarthusløsninger, slik at du kan styre hele boligen din fra mobilen.

Om du velger manuelle eller motoriserte løsninger vil selvsagt påvirke prisen, innvendig kan det bli dyrere, men på utvendig solskjerming vil prisen bli omtrent det samme.

Vi kommer gjerne på besøk til deg, for å finne ut av hvilken løsning som best passer deres behov, og hva som er mulig.

Når på året bør du bestille solskjerming?

Rekordsommeren 2018 rensket ikke bare butikkene for vifter, ventetidene på solskjerming eksploderte også. Det var ubehagelig å være både ute og inne, og mange savnet gode løsninger for å beskytte seg mot varme og sol. Vår høysesong starter vanligvis rundt påske, og varer i et halvt år. Vi anbefaler derfor alle våre kunder å ta kontakt med oss så tidlig som mulig på året. Hadde du problemer med sollys og dampende varme innendørs i fjor? Bestill en befaring allerede i dag, for å gå en kjøligere og mer skyggefull sommer i møte i år.

For kortest mulig leveringstid anbefaler vi våre kunder å begynne å tenke på dette i lavsesongen som starter på høsten, og varer frem til påske. Bestiller du på høsten får du også produktene til årets priser, før de settes opp på nyåret. Montøren installerer produktene deres tidlig på våren, og du får både bedre innetemperatur og uteområder det går an å bruke også i solsteika.

Skal du ha utvendig eller innvendig skjerming?

Utvendig solskjerming passer best dersom du ønsker å hindre eller blokkere sol, stenge ute opptil 90 % av varmen, ønsker å vinkle sollyset slik at du unngår sjenerende refleksjoner på PC og TV.

Er det bare innsyn eller sollys inne du ønsker å hindre, passer innvendig solskjerming godt. Den største forskjellen på om du velger utvendig eller innvendig solskjerming, er at innvendig hindrer rundt 20 % av varmeinnslippet, mens utvendig hindrer rundt 90 %.

Se vårt tilbud innen innvendig solskjerming her, og utvendig her. Lady Solskjerming tilbyr også glass- og terrassetak.

Solskjerming til spesielle vinduer

Ikke alle vinduer og dører er firkantede! Stadig flere moderne hus har store vinduer over flere etasjer, mange har trekantede eller andre former på vinduene i mønet, altså den høyeste delen av taket, eller runde glass i ytterdøra. Trenger du solskjerming til utradisjonelle vinduer? Da anbefaler vi plisségardiner eller rullegardin. De kan tilpasses vinduer med alle typer former. Vi er ikke redd for en utfordring! Kontakt oss gjerne dersom du har et spennende problem vi kan løse.

Tenk energiøkonomi

Innendørs solskjerming reduserer i snitt varmeinnslippet med 20 %. Det beste alternativet for å hindre varme er likevel utvendig skjerming, som hindrer at opptil 90 % av varmen trenger inn i rommet. Dette kan bety så mye som 3–4 varmegrader på en dag.

Stadig flere utbyggere planlegger inn solskjermingen i prosjektfasen, som en del av byggets økonomi. Mange næringsbygg tjener inn investeringskostnaden på 3 år, da behovet for kjøling reduseres kraftig gjennom sommerhalvåret. Med riktig solskjerming unngår du ikke bare sjenerende sol, ubehagelig varme og unngår at møbler falmer – du sparer også penger på strømregninga.

Garantert solskjerming

Ring eller bestill en befaring av oss i skjemaet under. Vi er en totalleverandør og kompetansebedrift innen solskjerming og leverer og monterer våre produkter i Oslo, Asker, Bærum, Follo og Romerike.