Terrazza - skrått glasstak fra Weinor

Vi vet at sommeren i våre nordiske land kan være fantastisk på sitt beste. Realiteten er likevel at været er ustablit mange dager i løpet av sesongen, med regn, vind og tidvis kalde dager. Dette gjør at vi som er ihuga fans av terrasselivet må tilbringe dager innendørs når vi egentlig ville nyte livet ute.

Det er et gammelt ordtak som sier «det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær», og i overført betydning er dette også en sannhet når det gjelder terrassen din. Med de moderne glasstakene og glassveggløsningene som er på full fart inn i markedet, bør vi heller si «for oss som bor her i nord, blir terrasselivet lenger med glasstak fra Weinor».

Skreddersøm og mange muligheter

Løsningene fra Weinor er kjent for sin meget høye kvalitet og standard, og er skreddersydd for de forholdene vi har i de nordeuropeiske landene. Med skreddersømstilpassede løsninger, gjerne kombinert med andre solskjermingsløsninger, kan du rett og slett flytte ut på terrassen store deler av sommerhalvåret.

Mulighetene til å kombinere løsninger er bortimot uendelige, og du kan velge alt fra enkle løsninger med kun tak, til ulike varianter av glassvegger for å sikre ly, skyvedører for å kunne slippe sommeren inn, eller en kombinasjon av alt.

Passer for de fleste som vil gjøre det lille ekstra

Mange lurer på hvilke boligtyper som egner seg for å «glasse inn terrassen». Svaret er at målgruppen for denne typen like godt kan ha en flott leilighet, funkishus, eller en tradisjonell enebolig.

Et annet spørsmål vi ofte får, er om «innglassing» benyttes andre steder enn på terrassen? Her er vår erfaring at det naturlignok er flest som tenker uteplassen, men vi ser gradvis en større kreativitet på ulike bruksområder for glass. Inngangspartier kan definitivt få et løft med et lekkert tak, og det er egentlig din egen kreativitet som begrenser hvor glass kan brukes.

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker en kostnadsfri befaring.

Spesifikasjoner

  • Vi skreddersyr etter behov
  • Utarbeider tegninger i 3D med eget designprogram
  • Bistår ved eventuelle søknadsprosesser

Bildegalleri

Swipe for å få inspirasjon om våre produkter

1

Gratis befaring

På befaring avdekker vi dine behov og tar mål som sikrer en optimal leveranse. Målene er det vi som er ansvarlige for.

2

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud fra oss med gyldighet I 30 dager. Dette mottar du enten der og da, eller kort tid etter befaringen.

3

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Når denne er innbetalt settes produktene tiI bestilling. Leveransetiden er normalt for innvendige produkter 2-3 uker, for utvendige produkter er leveringstiden 4-6 uker. Leveringstiden er tiden det tar å få varene levert til oss. I høysesong kan disse tidene være lengre.

4

Montering

Når produktet er ankommet blir du tildelt en montør. Vedkommende kontakter
deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. I høysesong kan disse tidene være lengre.
Når montasjen er utført betales
resterende av bestillingen.

Gratis befaring

Valg
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hvis service, garanti eller annet. Klikk her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få våre beste solskjermingstips og -råd rett i innboksen. Du vil også være den første til å motta gode tilbud og annen nyttig informasjon. 

500,- i gavekort ved påmelding av nyhetsbrev

"*" indicates required fields

Personvern
This field is for validation purposes and should be left unchanged.