Terrazza Pure - et kubisk og flatt glasstak fra Weinor

Minimalisme er trendy når du planlegger bygninger, men denne arkitektoniske stilen blir stadig mer populær for terrasser.

Høydepunktet er at de rette takstøttene har faste, støttede glasstøtter som sikrer at glasselementene er integrert i en vinkel som er usynlig fra utsiden. Det resulterer i et kubisk utseende og et system som samtidig tillater pålitelig drenering fra taket.

Terrazza Pure kan bli utstyrt med belysning og dekorative strimler. De valgfrie, fargede LED-stripene av høy kvalitet kan integreres i takstøtten og stolpene. I tillegg til tre hvite, kan 48 forskjellige farger justeres og nedtones ved hjelp av Weinor BiConnect-kontrollhåndsenderen. Alle som foretrekker variasjon, kan sette forskjellige farger for takstøttene og stolpene. Det er enda et program hvor alle farger kan kjøres gjennom automatisk. Det resulterer i at takterrassen blir badet i et annet, uvanlig lys. Det er også fem attraktive anodiserte aluminiumsdekorerte striper som er tilgjengelige for takstøtter og stolper, noe som gir Terrazza Pure et elegant utseende.


Høy kvalitet og lang varighet

Terrazza Pure er statisk testet og består av en slitesterk aluminiumskonstruksjon. Profilkanter er pulverlakkert i fargen på Weinors egne fabrikker med strenge kvalitetskontroller. Dette sikrer den beste beskyttelsen mot korrosjon og forvitring, samt fargefasthet og et jevnt glansnivå. Bare holdbare, rustfrie skruer med maksimal korrosjonsbeskyttelse brukes som standard.

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker en kostnadsfri befaring.

Spesifikasjoner

  • Tåler snø opp til 550 kg
  • Beskytter uteplassen hele året
  • Unikt glasstøttesystem
  • Moderne design

Tilleggsutstyr

  • LED-belysning
  • Glassdører
  • Varmeovner

Bildegalleri

Swipe for å få inspirasjon om våre produkter 

1

Gratis befaring

På befaring avdekker vi dine behov og tar mål som sikrer en optimal leveranse. Målene er det vi som er ansvarlige for.

2

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud fra oss med gyldighet I 30 dager. Dette mottar du enten der og da, eller kort tid etter befaringen.

3

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Når denne er innbetalt settes produktene tiI bestilling. Leveransetiden er normalt for innvendige produkter 2-3 uker, for utvendige produkter er leveringstiden 4-6 uker. Leveringstiden er tiden det tar å få varene levert til oss. I høysesong kan disse tidene være lengre.

4

Montering

Når produktet er ankommet blir du tildelt en montør. Vedkommende kontakter
deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. I høysesong kan disse tidene være lengre.
Når montasjen er utført betales
resterende av bestillingen.

Gratis befaring

Valg
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hvis service, garanti eller annet. Klikk her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få våre beste solskjermingstips og -råd rett i innboksen. Du vil også være den første til å motta gode tilbud og annen nyttig informasjon. 

500,- i gavekort ved påmelding av nyhetsbrev

"*" indicates required fields

Personvern
This field is for validation purposes and should be left unchanged.