Kontroller

Med Somfy sitt system kan du koble alle de motoriserte solskjermingsløsningene til én fjernkontroll eller en app for rask og enkel betjening. 

Et smart hjem

Når vi installerer motoriserte solskjermingsløsninger, kan du få installert et trådløst veggpanel for hver persienne, skjerm og gardin. Med fjernkontrollen kan du koble sammen alle de motoriserte løsningene og styre alle på én gang, eller opprette ulike grupper som styres sammen. Systemet kan også styres via app, slik at du kan foreta justeringer i løpet av dagen, selv når du ikke er til stede. Det gir tilpasset solskjerming i hvert rom!

Effektiv solskjerming gir energibesparelser

Med Somfy kan du programmere inn ulike handlinger for ulike tider av døgnet. Det er enkelt å administrere solskjermingen i ulike rom slik at de åpnes på en bestemt tid hver morgen og lukkes automatisk hver kveld, eller justerer seg etter ulike ønskede innetemperaturer. Det gir mer effektivt energiforbruk, og gjør at du sparer penger på både oppvarming og nedkjøling. Somfy sine motorer kan monteres på de fleste solskjermingsprodukter, også de du har fra før.

TaHoma switch

Med TaHoma-appen kan du kontrollere og sentralisere dine solskjermingsløsninger i og utenfor hjemmet ved bruk av smarttelefon, nettbrett eller Google Assistant stemmestyring.

Situo 1 io

Fjernkontroll for enkel betjening av dine solskjermingsløsninger. Kan fås med opp til fem kanaler for betjening av flere grupper og leveres i flere ulike farger.

Smoove orgin io

Trådløs bryter for fleksibel og enkel styring av dine motoriserte solskjermingsløsninger. Kan også leveres med berøringsfølsomme knapper, og kommer i flere ulike dekselfarger.

somfy-smoove-io

Smoove 1 A/M io​

Trådløs bryter for fleksibel og enkel styring av dine motoriserte solskjermingsløsninger. Har berøringsfølsomme knapper og bryter for manuell eller automatisk styring.

1

Gratis befaring

På befaring avdekker vi dine behov og tar mål som sikrer en optimal leveranse. Målene er det vi som er ansvarlige for.

2

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud fra oss med gyldighet I 30 dager. Dette mottar du enten der og da, eller kort tid etter befaringen.

3

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Når denne er innbetalt settes produktene tiI bestilling. Leveransetiden er normalt for innvendige produkter 2-3 uker, for utvendige produkter er leveringstiden 4-6 uker. Leveringstiden er tiden det tar å få varene levert til oss. I høysesong kan disse tidene være lengre.

4

Montering

Når produktet er ankommet blir du tildelt en montør. Vedkommende kontakter
deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. I høysesong kan disse tidene være lengre.
Når montasjen er utført betales
resterende av bestillingen.

Gratis befaring

Valg
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hvis service, garanti eller annet. Klikk her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få våre beste solskjermingstips og -råd rett i innboksen. Du vil også være den første til å motta gode tilbud og annen nyttig informasjon. 

500,- i gavekort ved påmelding av nyhetsbrev

"*" indicates required fields

Personvern
This field is for validation purposes and should be left unchanged.