MotionBlinds

Super enkel smart motorisering

Vi leverer Somfy sine automatiseringsløsninger, da vi mener disse er de beste produktene på markedet. Med automatisert solskjerming slipper du å passe på solskjermingen, og likevel ha optimal solskjerming av ditt hjem til enhver tid.

MotionBlinds

Super enkel smart motorisering

Kontroller

Med Somfy sitt system kan du koble alle de motoriserte solskjermingsløsningene til én fjernkontroll eller en app for rask og enkel betjening.

Motorer

Motorer

Med Somfy kan du motorisere alle typer solskjerming, slik at du raskt og enkelt kan kontrollere mengden naturlig lys i hjemmet.

Sensorer

Sensorer

Våre solskjermingsløsninger kan leveres med sensorer som registrerer sollys, vind og regn.

Stemmestyrt

Nå kan du kontrollere alle solskjermingsløsningene i hjemmet ditt kun ved bruk av stemmen din.

Automatisering og motorisering av din innvendige og utvendige solskjerming bidrar til å holde boligen og uteplassen sval, og kan også hjelpe deg med å la boligen se bebodd ut når du er på ferie. Solskjermingen vil bevege seg opp og ned etter sol- og vindforhold selv når du ikke er hjemme.

I tillegg til sensorbasert automatikk, kan våre solskjermingsprodukter betjenes med stemmestyring, fjernkontroll og app på smarttelefon eller nettbrett, slik at du kan styre hvor mye lys som skal slippes inn. Vi har et stort utvalg innen styringsverktøy for Somfy sine motoriserte løsninger, og de kan dobles opp til Google Assistant og Amazon Alexa. Det gir optimal komfort!

Automatisering og motorisering av utvendig solskjerming

Med sensorer som registrerer sollys, vind og regn, vil solskjermingen senkes automatisk når sollyset treffer vinduene dine eller uteplassen. På den måten hindres overoppheting av boligen og skader på møbler og interiør. Når det begynner å regne sørger systemet for at all utvendig solskjerming trekkes opp eller tilbake på riktig måte. Det gir lengre levetid på dine utvendige solskjermingsprodukter.

 

Automatisering og motorisering av utvendig solskjerming

Motorisering og automatisering av din innvendige solskjerming gir høy grad av komfort. Solsensorer gjør at produktet automatisk justerer seg etter solforholdene, noe som sørger for mer effektivt energiforbruk. Med automatisk styring og app-styring unngår du at boligen varmes for mye opp når du ikke er til stede, og du kan begrense innsyn.

1

Gratis befaring

På befaring avdekker vi dine behov og tar mål som sikrer en optimal leveranse. Målene er det vi som er ansvarlige for.

2

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud fra oss med gyldighet I 30 dager. Dette mottar du enten der og da, eller kort tid etter befaringen.

3

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Når denne er innbetalt settes produktene tiI bestilling. Leveransetiden er normalt for innvendige produkter 2-3 uker, for utvendige produkter er leveringstiden 4-6 uker. Leveringstiden er tiden det tar å få varene levert til oss. I høysesong kan disse tidene være lengre.

4

Montering

Når produktet er ankommet blir du tildelt en montør. Vedkommende kontakter
deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. I høysesong kan disse tidene være lengre.
Når montasjen er utført betales
resterende av bestillingen.

Gratis befaring

Valg
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hvis service, garanti eller annet. Klikk her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få våre beste solskjermingstips og -råd rett i innboksen. Du vil også være den første til å motta gode tilbud og annen nyttig informasjon. 

500,- i gavekort ved påmelding av nyhetsbrev

"*" indicates required fields

Personvern
This field is for validation purposes and should be left unchanged.