Weinor Glasoase®

I din egen «glassoase» kan kan du sørge for at sommeren blir lengre og at festen kan fortsette uavhengig av været.

Vi vet at sommeren i våre nordiske land kan være fantastisk på sitt beste. Realiteten er allikevel at mange dager iløpet av sesongen er været ustablit, med regn, vind og tidvise kalde dager. Dette gjør at vi som er ihuga fans av terrasselivet må tilbringe dager innendørs, når vi egentlig ville nyte livet ute.

Det er et gammelt ordtak som sier at; «Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær», og i overført betydning er dette også en sannhet når det gjelder terrassen din. Med de moderne glasstak og glassveggløsningene som er på full fart inn i markedet, så kan man egentlig si; «For oss som bor her i nord, blir terrasselivet lengre med glasstak fra Weinor»

Skreddersøm og mange muligheter

Løsningene fra Weinor er kjent for meget høy kvalitet og standard og er skreddersydd for de forholdene vi har i de nordeuropeiske landene. Med skreddersømstilpassede løsninger, gjerne kombinert med andre solskjermingsløsninger, kan du rett og slett flytte ut på terrassen store deler av sommerhalvåret.

Mulighetene til å kombinere løsninger er bortimot uendelige, og du kan velge alt ifra enkle løsninger med kun tak, til ulike varianter av glassvegger for å sikre ly, skyvedører for å kunne slippe sommeren inn, eller en kombinasjon av alt.

Passer for de fleste som vil gjøre det lille ekstra

For hvilke boligtyper passer det å «glasse inn terrassen» spørr mange? Svaret er at målgruppene for denne type like godt kan ha en flott leilighet, funkishus, eller en tradisjonell enebolig.

Et annet spørsmål vi ofte får, er om «innglassing» benyttes andre steder enn på terrassen? Her er vår erfaring at det naturlignok er flest som tenker uteplassen, men vi ser gradvis en større kreativitet på ulike bruksområder for glass. Inngangspartier kan definitivt på en reel «facelift» med et lekkert tak, og det er egentlig din egen kreativitet som begrenser hvor glass kan brukes.

Spesifikasjon

  • Vi skreddersyr etter behov
  • Utarbeider tegninger i 3D med eget designprogram.
  • Bistår ved eventuelle søknadsprosesser

Dokumenter

Brosjyre