TERRAZA PURE

Glass- og aluminiumkonstruksjonen imponerer med sitt moderne utseende, høye kvalitet og mange funksjoner.

 

Minimalisme er trendy når du planlegger bygninger, men denne arkitektoniske stilen blir stadig mer populær for terrasser.

Høydepunktet er at de rette takstøttene har faste, støttede glasstøtter som sikrer at glasselementene er integrert i en vinkel som er usynlig fra utsiden. Det resulterer i et kubisk utseende og et system som samtidig tillater pålitelig drenering fra taket.

Terrazza Pure kan bli utstyrt med belysning og dekorative strimler. De valgfrie, fargede LED-stripene av høy kvalitet kan integreres i takstøtten og stolpene. I tillegg til tre hvite, kan 48 forskjellige farger justeres og nedtones ved hjelp av Weinor BiConnect-kontrollhåndsenderen. Alle som foretrekker variasjon, kan sette forskjellige farger for takstøttene og stolpene. Det er enda et program hvor alle farger kan kjøres gjennom automatisk. Det resulterer i at takterrassen blir badet i et annet, uvanlig lys. Det er også fem attraktive anodiserte aluminiumsdekorerte striper som er tilgjengelige for takstøtter og stolper, noe som gir Terrazza Pure et elegant utseende.

Høy kvalitet og lang varighet

Terrazza Pure er statisk testet og består av en slitesterk aluminiumskonstruksjon. Profilkanter er pulverlakkert i fargen på Weinors egne fabrikker med strenge kvalitetskontroller. Dette sikrer den beste beskyttelsen mot korrosjon og forvitring, samt fargefasthet og et jevnt glansnivå. Bare holdbare, rustfrie skruer med maksimal korrosjonsbeskyttelse brukes som standard.

 

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker en kostnadsfri befaring.

Spesifikasjon

  •  Tåler snø opp til 550 kg
  •  Beskytter uteplassen hele året
  •  Unikt glasstøttesystem
  •  Moderne design

Tilleggsutstyr

  •  LED-belysning
  •  Glassdører
  •  Varmeovner
Weinor Glasoase

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gavekort på 500 kr tilsendt

Motta tips og råd, tilbud og annen nyttig informasjon innen solskjerming

You have Successfully Subscribed!