Solfilmgardiner

Solfilmgardiner er et robust, dekorativt og funksjonelt produkt for deg som ønsker et godt alternativ til solskjerming. Denne typen solskjerming gir en meget god reduksjon av sollys avhengig av valg av duk og glasstype. Ønsker du solfilmgardiner i ditt hjem eller din bedrift? Ta kontakt med oss.

Mange fordeler med solfilmgardiner

Vi i Lady Solskjerming tilbyr mange forskjellige solfilmgardiner. Disse beskytter mot ubehagelige reflekser og skinn, hindrer effektivt innsyn og har stor reduksjon av skadelige UV-stråler. I tillegg vil solfilmgardinene redusere blekingen av gulv og interiør. Produktet er bevegelig og brukes når man ønsker det. Kontakt oss dersom du ønsker å installere solfilmgardiner.

 

Ulike farger og mønstre

Solfilmgardinene kan bestilles både transparente og lystette, avhengig av ditt behov. De finnes i forskjellige farger, mønstre, kvaliteter og lystetthet. Stoffene finnes både i transparente, semi-transparente, solreflekterende, delvis mørkleggende og totalt mørkleggende stoffer. Solfilmgardinene skreddersys til deg slik at solskjermingen dekker dine behov. Kontakt oss dersom solfilmgardinene kan passe ditt hjem eller din bedrift.

Enkel rengjøring

Vi i Lady Solskjerming ønsker å tilpasse solskjermingen på best mulig måte. Rengjøringen er enkel, slik at produktet har lenger levetid. Slik rengjør du solfilmgardiner:

Tørk støvet med en tørr klut. Hvis det er nødvendig, bruk en lett fuktet klut eller støvsug med lav styrke. For grundig rengjøring, bruk mildt såpevann og tørk over. Har du spørsmål om rengjøringen av solfilmgardiner? Ta kontakt med oss og vi hjelper deg!

Spesifikasjon

  • Robust, dekorativ og funksjonelt produkt
  • Finnes i forskjellige farger/ mønstre, kvaliteter (for eksempel flammehemmende) og lystetthet ( fra transparent til mørkleggende)
  • Stoffene kan leveres i mange forskjellige arter og kvaliteter: transparent, semi-transparent, solreflekterende, delvis mørkleggende og mørkleggende
  • Leveres med kjedetrekk, fjærtrekk eller motor
  • Lett og montere