terrassemarkiser

- ALLE VÅRE TERRASSEMARKISER -

ART 350

fjernkontroll

Automatikk og motorisering

Torino terrassemarkise

Torino Halvkassett

Torino Duo

Eco

Family Classic

Family Design

Toskana Mini

Toskana

toskana grande

Toskana Grande

Markiseduker

Vi vet at nordmenn elsker sol, sommer og late dager på terrassen. Samtidig kan det iblant være godt å skjerme for både lys og varme. På slike dager kan en av våre terrassemarkiser komme til god nytte. Lady Solskjerming tilbyr skreddersydde markiseløsninger som dekker dine behov for solskjerming på uteplassen.

Ulike typer markiser

Etter hvert som etterspørselen etter markiser har økt, har vi også utvidet vårt produktsortiment. Vi leverer markiser i ulike størrelser og farger, samt med duker av ulik tykkelse og kvalitet. Noen av markisemodellene vi tilbyr er:

Det er også mulig å legge til ekstra funksjoner til markisene. Blant annet kan markisene motoriseres eller leveres med LED-lyslist for å holde uteplassen opplyst på mørke kvelder.

Automatikk og motorisering

Med sol- og vindsensorer tilpasses dine markiser seg automatisk etter værforholdene. Når solen skinner, strekker markisene seg ut, og hvis det blåser kraftig trekkes de automatisk inn. For å hindre at stoffets egenskaper svekkes, vil systemet trekke inn markisen når det begynner å regne.

Lang erfaring med produksjon og salg av markiser

I 50 år har Lady Solskjerming levert kvalitet i alle ledd. Vi kjenner det norske klimaet godt og vet hvilke forhold som må tas hensyn til når det skal produseres markiser som tåler vær og vind. Med bakgrunn i dette utvikler vi markiser som har lang levetid og god funksjonalitet samtidig som de leveres i populære design.

Medlem av Norges Solskjermingsforbund

Lady Solskjerming har vært medlem av Norges Solskjermingsforbund i en årrekke. Derfor kan du være trygg på at du som kunde får hjelp til å finne den beste løsningen for optimal solskjerming.

 

Kontakt oss dersom du vurderer ny markise eller ønsker en kostnadsfri befaring.

glassoase

35% på utvalgte solskjermingsprodukter!

kampanje varer t.o.m 1.okt

Bestill gratis befaring

You have Successfully Subscribed!