Kontroller

Med Somfy sitt system kan du koble alle de motoriserte solskjermingsløsningene til én fjernkontroll eller en app for rask og enkel betjening.

Et smart hjem

Når vi installerer motoriserte solskjermingsløsninger, kan du få installert et trådløst veggpanel for hver persienne, skjerm og gardin. Med fjernkontrollen kan du koble sammen alle de motoriserte løsningene og styre alle på én gang, eller opprette ulike grupper som styres sammen. Systemet kan også styres via app, slik at du kan foreta justeringer i løpet av dagen, selv når du ikke er til stede. Det gir tilpasset solskjerming i hvert rom!

Effektiv solskjerming gir energibesparelser

Med Somfy kan du programmere inn ulike handlinger for ulike tider av døgnet. Det er enkelt å administrere solskjermingen i ulike rom slik at de åpnes på en bestemt tid hver morgen og lukkes automatisk hver kveld, eller justerer seg etter ulike ønskede innetemperaturer. Det gir mer effektivt energiforbruk, og gjør at du sparer penger på både oppvarming og nedkjøling. Somfy sine motorer kan monteres på de fleste solskjermingsprodukter, også de du har fra før.

Tahoma

Med TaHoma-appen kan du kontrollere og sentralisere dine solskjermingsløsninger i og utenfor hjemmet ved bruk av smarttelefon, nettbrett eller Google Assistant stemmestyring.

CONNEXOON io

Connexoon-appene er intuitive og enkle i bruk, og gjør at du kan kontrollere dine vindusløsninger og terrasseløsninger fra smarttelefonen eller nettbrettet ditt.

SITUO 1 io

Fjernkontroll for enkel betjening av dine solskjermingsløsninger. Kan fås med opp til fem kanaler for betjening av flere grupper og leveres i flere ulike farger.

SMOOVE ORIGIN io

Trådløs bryter for fleksibel og enkel styring av dine motoriserte solskjermingsløsninger. Kan også leveres med berøringsfølsomme knapper, og kommer i flere ulike dekselfarger.

SMOOVE 1 A/M io

Trådløs bryter for fleksibel og enkel styring av dine motoriserte solskjermingsløsninger. Har berøringsfølsomme knapper og bryter for manuell eller automatisk styring.

SCENARO PLAYER FOR TAHOMA

Trådløst kontrollpunkt som lar deg starte forhåndsprogrammerte scenarier fra TaHoma-appen uten å logge deg på.

Weinor Glasoase

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gavekort på 500 kr tilsendt

Motta tips og råd, tilbud og annen nyttig informasjon innen solskjerming

You have Successfully Subscribed!