Glass-/terrassetak

- Alle våre produktgrupper -

Forleng utesesongen med en takløsning på uteplassen.

Med et glass- eller terrassetak får du en terrasse som kan benyttes under alle værforhold. Lady leverer takløsninger av høyeste kvalitet fra anerkjente tyske produsenter. Vi har løsninger som tåler norsk klima og gir deg mulighet til å tilbringe selv de kjøligste kveldene utendørs.

Skreddersydd tak til uteplassen

For at ditt nye terrassetak skal bli slik du vil ha det, skreddersyr vi taket basert på dine ønsker og forholdene på din uteplass. Vi har flere modeller med ulike egenskaper som du kan ta utgangspunkt i, og kommer gjerne med råd om hva som vil passe på din terrasse.

Med et glasstak får du en permanent utestue som kan brukes under alle værforhold. Taket kan også kombineres med solskjerming, slik at du kan skjerme deg for den sterke sommersolen. Et terrassetak er robust og tåler sterk vind. I tillegg gir det deg fleksibiliteten til å åpne og lukke taket etter behov.

For at du skal være sikker på at taket blir akkurat slik du vil ha det, utarbeider vi 3D-skisser underveis i prosessen. Dette vil gi deg et godt bilde av hvordan det endelige resultatet vil bli.

Skap en lun og koselig atmosfære

Når du skal designe tak til din uteplass har du mange muligheter. De fleste av våre takløsninger kan kombineres med skyvedører i glass, motoriserte vindvegger, uttrekkbare levegger eller screens, for å nevne noe. Det er også mulig å legge inn oppvarmingsløsninger eller ulike former for belysning. På den måten kan du skape en lun og koselig utendørs sitteplass, som kan brukes store deler av året og i all slags vær.

Vi hjelper deg gjerne med planleggingen av ditt terrassetak.

 

Ta kontakt med Lady Solskjerming i dag for en befaring!

Weinor Glasoase

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gavekort på 500 kr tilsendt

Motta tips og råd, tilbud og annen nyttig informasjon innen solskjerming

You have Successfully Subscribed!