AUTOMATIKK OG MOTORISERING

fjernkontroll

Kontroller

Med Somfy sitt system kan du koble alle de motoriserte solskjermingsløsningene til én fjernkontroll eller en app for rask og enkel betjening.

Motorer

Med Somfy kan du motorisere alle typer solskjerming, slik at du raskt og enkelt kan kontrollere mengden naturlig lys i hjemmet.

Sensorer

Våre solskjermingsløsninger kan leveres med sensorer som registrerer sollys, vind og regn. På den måten kan solskjermingsproduktene dine åpnes og lukkes automatisk for å holde ønsket innetemperatur, i tillegg til å trekke opp solskjerming ved regn eller sterk vind.

Google Home Mini

Stemmestyrt

Nå kan du kontrollere alle solskjermingsløsningene i hjemmet ditt kun ved bruk av stemmen din.

Enten du ønsker å automatisere innendørs eller utendørs solskjerming, har Lady Solskjerming den optimale løsningen.

 

Vi leverer Somfy sine automatiseringsløsninger, da vi mener disse er de beste produktene på markedet.

Med automatisert solskjerming slipper du å passe på solskjermingen, og likevel ha optimal solskjerming av ditt hjem til enhver tid. Automatisering og motorisering av din innvendige og utvendige solskjerming bidrar til å holde boligen og uteplassen sval, og kan også hjelpe deg med å la boligen se bebodd ut når du er på ferie. Solskjermingen vil bevege seg opp og ned etter sol- og vindforhold selv når du ikke er hjemme.

I tillegg til sensorbasert automatikk, kan våre solskjermingsprodukter betjenes med stemmestyring, fjernkontroll og app på smarttelefon eller nettbrett, slik at du kan styre hvor mye lys som skal slippes inn. Vi har et stort utvalg innen styringsverktøy for Somfy sine motoriserte løsninger, og de kan dobles opp til Google Assistant og Amazon Alexa. Det gir optimal komfort!

Automatisering og motorisering av utvendig solskjerming

Med sensorer som registrerer sollys, vind og regn, vil solskjermingen senkes automatisk når sollyset treffer vinduene dine eller uteplassen. På den måten hindres overoppheting av boligen og skader på møbler og interiør. Når det begynner å regne sørger systemet for at all utvendig solskjerming trekkes opp eller tilbake på riktig måte. Det gir lengre levetid på dine utvendige solskjermingsprodukter.

Automatisering og motorisering av innvendig solskjerming

Motorisering og automatisering av din innvendige solskjerming gir høy grad av komfort. Solsensorer gjør at produktet automatisk justerer seg etter solforholdene, noe som sørger for mer effektivt energiforbruk. Med automatisk styring og app-styring unngår du at boligen varmes for mye opp når du ikke er til stede, og du kan begrense innsyn.

Weinor Glasoase

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gavekort på 500 kr tilsendt

Motta tips og råd, tilbud og annen nyttig informasjon innen solskjerming

You have Successfully Subscribed!