Alle produkter i denne kategorien

Vindusmarkiser er en enkel og effektiv løsning for skjerming mot sol. En god markise skjermer mot direkte sollys, bidrar til lavere innetemperatur og ser delikat ut på husveggen. Velg mellom ulike modeller, farger og design. Vi leverer vindusmarkiser av høyeste kvalitet til våre kunder på Østlandet.

Robuste kvalitetsmarkiser

Våre vindusmarkiser skiller seg fra andre vindusmarkiser ved at de har en tett toppkasse som gir optimal beskyttelse av markisens duk. Markisene kommer med sterke, gassdrevne armer som er robuste og tåler kraftig vind og vær.

Markisene kan skreddersys slik at de dekker de behov du måtte ha. De kan blant annet leveres med ulike armlengder og med eller uten motor. Vi har også markiser med værautomatisering, slik at markisen reagerer på sol og vind og du slipper å tenke på å ta den inn og ut.

Høy kompetanse på markiseløsninger

Vi i Lady har høy kompetanse på markiser, og hjelper deg gjerne med å finne den løsningen som passer best for deg. Våre markiser er flotte å se på, og kan leveres med et bredt utvalg duker med ulike design og kvaliteter. Dermed kan du, samtidig som du stenger solen ute, gi boligen et estetisk løft. Les mer om våre duker her.

Vi leverer en rekke ulike markisemodeller, blant annet Micro 100, Micro 150, Micro 200 og Micro 300 markisolette.

Kontakt Lady Solskjerming i dag dersom du ønsker en kostnadsfri befaring.