Alle produkter i denne kategorien

Dersom du ønsker en solskjerming som er litt stødigere og mer solid enn en vanlig markise, kan et terrassetak være et godt alternativ. Terrassetak er laget for å tåle sterk vind, har lang levetid og gir god beskyttelse mot all slags vær.

Terrassetak for alle værforhold

Terrassetak har vært vanligst blant restauranter og kafeer, men de siste årene har også flere privatpersoner vist interesse. Med et terrassetak kan man bruke egen uteplass i all slags vær, og dette er ettertraktet her i Norge hvor vi har svært skiftende værforhold.

Våre terrassetak festes med sterke skinner på sidene og stolper festet til bakken. Velger du i tillegg å montere på sidevegger, får du en lun og beskyttet spise- og sitteplass. Det er også mulighet for å koble varmeelementer til terrassetaket. Dette gir deg en uteplass som kan brukes året rundt.

Vi tilbyr ulike typer terrassetak

Lady Solskjerming har sett en økende interesse for terrassetak, og derfor tilbyr vi to ulike typer terrassetak:

Aluminiumsspiler gir økt fleksibilitet

Noen av våre systemer leveres med justerbare aluminiumsspiler som gir mer fleksibilitet enn en vanlig duk. Spilene kan åpnes for å slippe inn sollys etter ønske, og lukkes for å beskytte mot plutselige regnskurer. Med spilene lukket er taket helt regntett. Systemene med aluminiumsspiler er våre mest robuste. Disse tåler mer vind og snølast enn terrassetakene med duk.

Ønsker du et uforpliktende prisoverslag på et terrassetak? Kontakt oss her, så kan vi hjelpe deg.