Alle produkter i denne kategorien

Lady Solskjerming leverer persienner i alle modeller som finnes på markedet i dag. Du kan selv velge mellom ulike lamellbredder og farger, slik at persiennene kan tilpasses ditt hjem. Trenger du tips eller råd rundt montering av persienner? Kontakt oss og vi kan hjelpe deg.

Montering av persienner

Dersom du ønsker et mer diskre feste av persiennene, er det mulig å montere bak fasadekledningen. Ellers kan de også monteres direkte på vinduskarmen. Dette er smak og behag og velges selvsagt av deg, som kunde. Er du usikker på hvordan du vil feste persiennene? Kontakt oss, så hjelper vi deg!

Vedlikehold av utvendige persienner

Å vedlikeholde persiennene kan bidra til lengre levetid. Det anbefales at de vedlikeholdes hver vår og høst. Slik vasker du utvendige persienner:

  1. Senk lamellene helt ut
  2. Spyl lamellene ovenfra og nedover med svakt vanntrykk (gjerne med lunkent vann)
  3. Deretter vaskes lamellene for hånd med mildt såpevann.
  4. Spyl etter vask og tørk lett over (kan eventuelt lufttørke)

Har du spørsmål angående vask av utvendige persienner – ta kontakt med oss her.

Styring av persiennene

Utvendige persienner gir brukerne mye fleksibilitet, siden de kan heves og senkes etter behov. I tillegg kan vinkelen på lamellene reguleres slik at naturlig dagslys slipper inn, eller stenges ute. Persiennene kan fjernstyres innenfra, enten manuelt eller med motor.

Mindre utgifter

Persiennene stenger varmen ute på varme sommerdager, slik at det blir mindre utgifter med tanke på klimaanlegg. Som en profesjonell aktør på markedet, setter vi fokus på kvalitet og innovative løsninger. Vi ønsker alltid å ligge i forkant dersom nye produkter kommer på markedet, og dette vil komme våre kunder til gode.

Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg med å skreddersy en solskjermingsløsning for deg!