Alle produkter i denne kategorien

Lady Solskjerming tilbyr skreddersydde markiseløsninger etter dine behov, og vi vet at nordmenn elsker sol, sommer og late dager på terrassen. Allikevel har vi erfaring med at det kan være godt å stenge varmen ute og skjerme lyset en gang i blant. På slike dager kan en av våre markiser komme til god nytte. Besøk vår nettside for å se hvilke typer markiser vi tilbyr.

Ulike typer markiser

Etter hvert som etterspørselen for markiser har økt, har vi også utvidet vårt sortiment av markiser. Dette er et lite utvalg av hvilke markisetyper som finnes på våre nettsider:

Lang erfaring innen produksjon og salg av markiser

I 50 år har Lady Solskjerming i levert kvalitet i alle ledd. Det norske klimaet krever sitt, og derfor har vi utviklet markiser som har lang levetid, smart funksjonalitet og populært design. Ønsker du å se vårt utvalg av markiser – klikk her.

Medlem av Norges Solskjermingsforbund

Lady Solskjerming har vært medlem av Norges Solskjermingsforbund i mange år. Derfor kan du være trygg på at du, som kunde, får den beste hjelpen for å løse dine skjermingsbehov. Kontakt oss dersom du vurderer ny markise eller om du har andre spørsmål.