Talestyrt solskjerming

Talestyrt solskjerming

Med talestyring er det enklere enn noen gang å regulere solskjermingen i hjemmet ditt. Gi en talekommando og fortsett med ditt. Det kaller vi komfort.

Brukervennlig solskjerming med Somfy talestyring

I Lady Solskjerming ønsker vi å legge til rette for mest mulig brukervennlige solskjermingsløsninger, og derfor tilbyr vi muligheter for talestyring av dine motoriserte solskjerminger. Vi leverer automatiseringsløsninger fra Somfy, da vi mener disse er de beste produktene på markedet.

Stemmestyrt

Hvorfor talestyring?

Talestyring fra Somfy er et tillegg som gjør hverdagen enklere. Med talestyring slipper du å bruke fjernkontroll, smarttelefon eller nettbrett for å regulere dine solskjermingsprodukter. Du trenger ganske enkelt å gi en kommando for å kjøre solskjermingen opp og ned. 

Hvor passer det med talestyrt solskjerming?

Talestyrt solskjerming er fordelaktig i alle rom. Når du for eksempel ser på TV eller film i stua og du får gjenskinn på skjermen, kan du senke solskjermingen uten å pause eller gå glipp av noe. Talestyring på soverommet gjør at du kan heve solskjermingen om morgenen og senke den om kvelden uten å gå ut av senga. Plutselig får du sola i øynene når du er travelt opptatt på kjøkkenet og har hendene fulle med brødbaking eller annen matlaging. Da er det praktisk å slippe avbrudd og ekstra håndvask for å senke solskjermingen. 

Enkel integrasjon med Google Assistant og Alexa

Somfy talestrying kan brukes på alle motoriserte, trådløse solskjerminger fra Somfy, både ute og inne. Produktet må være koblet til et av våre appstyringssystemer, enten TaHoma eller Connexoon. Disse integreres lett med Google Assistant eller Alexa.

Det er ikke nødvendig å bruke masse tid på programmering for å sette opp talestyring av dine motoriserte solskjermingsprodukter. Talestyringen er svært lett å sette opp, da systemene kommuniserer godt med hverandre.

Hva er viktig å huske på ved oppsett av talestyring?

Det er ikke mange forholdsregler du må ta ved oppsett av talestyring, men du må ha en Google-konto å koble systemet til. Lag navn til hvert rom og hvert vindu ved å kombinere romnavn, himmelretninger og tall eller enkeltbokstaver. Det er fordelaktig å gi dine ulike solskjerminger navn som er enkle for appene å oppfatte. For eksempel kan appene ha vanskeligere for å oppfatte “utleieleilighet soverom 1” enn “utleie sov øst”. Du kan lett endre navn på de ulike enhetene, så prøv deg frem for å finne ut hva som passer hjemme hos deg.

Ønsker du mer informasjon om automatikk og motorisering for solskjerming?

Lady leverer automatiseringsløsninger til både innvendig og utvendig solskjerming. Du kan lese her om hva vi tilbyr innen her, eller bestille en uforpliktende befaring.

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »