Solskjerming til verandaen

toskana mini terrassemarkise

Om sommeren kan tilværelsen på terrassen fort bli ubehagelig, dersom du ikke kan skjerme seg for solstrålene. Lady Solskjerming har mange ulike løsninger for deg som vil skjerme terrassen din. Dermed kan du tilpasse solskjermingen og velge det som passer best til ditt hjem. 

Ulike solskjerminger til din veranda

Gjennom året er været i Norden svært varierende, med både sol, regn, vind, kalde vinterkvelder og varme sommernetter. Dette gjør det svært viktig for oss å ha skreddersydde løsninger for ditt hjem. Lady Solskjerming tilbyr blant annet glasstak, markiser og Pergola, slik at du kan finne den løsningen som passer ditt hjem best. 

Glasstak

Glasstak med markiseløsning

For deg som vil nyte en lang sesong på terrassen, er glasstak er et utmerket alternativ. Glasstaket kan kombineres med ulike former for solskjerming og oppvarming. I tillegg er det mulig å skreddersy produktet med flere varianter av dører, screens og markiser over eller under glasstaket. 

Terrassemarkiser

Terrassemarkiser kan skjerme for både lys og varme. I tillegg kan det være en effektiv strømsparingsmetode ved at det skjermer for mye av varmen som kommer inn på terrassen. Etter hvert som etterspørselen etter markiser har økt, har vi også utvidet vårt markise-sortiment. Vi leverer markiser i mange ulike farger, størrelser, tykkelse og kvalitet, alt etter ditt behov. Vi tilbyr disse ulike markisene: 

Pergola-markise med motorisert tak

Pergola-markiser kan bidra til en helt unik atmosfære på din veranda. Dersom du ønsker beskyttelse mot vind, regn og UV-stråler, er Pergola-markiser en svært god løsning. Fordelen med Pergola-markisen Weinor PergoTex II, er at taket kan åpne seg og slippe inn naturlig lys på verandaen. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å besøke vårt showroom, for å se de flotte Pergola-markisene vi tilbyr.

Flere nyheter

Rullegardiner

Vi inngår samarbeid med Royal solskjerming

Lady solskjerming har lenge hatt et bredt utvalg både inn utvendig og innvendig solskjerming, men nå blir utvalget enda bedre. Vi har nemlig inngått et samarbeid med Royal solskjerming på innvendige solskjermingsprodukter.  Royal solskjerming har

Les mer »