Akkurat nå tilbyr vi 35 % på alle markiser. Kampanjen varer fra 15. februar til 3. mars! Vær klar til sommersesongen, bestill tidlig!

Det finnes en rekke muligheter innen solskjerming, for alle boliger, vinduer og behov. Vi i Lady Solskjerming tilbyr alle typer. I denne artikkelen gir vi deg gode tips rundt hva du bør tenke over, og fordelene ved å velge enten Zip Screens, markiser eller plisségardiner.

Tenk gjennom behovene

Før du går til innkjøp av solskjerming, må du tenke gjennom hvilke behov den skal dekke. Blir varmen inne uutholdelig når sola steker? Ønsker du å redusere energibruken på sommeren? Ønsker du å hindre innsyn? Plages du av refleksjon på TV og dataskjermen? Forskjellige former for solskjerming dekker ulike behov.

Solskjerming handler også om smak og følelser

Vi i Lady har levert solskjerming i over 50 år, og har lært oss mye om både produkter og hva kundene våre vil ha. Vi vet at valg av solskjerming også handler om følelser og personlig smak. Det skal ikke bare være funksjonelt, men det skal passe kundens stil og boligens utseende. Du er hjertelig velkommen til å besøke vårt showroom i Lillestrøm for å ta en titt på produktene våre.

Terrassemarkise over terrasse med belysning fra armene.

Spør ekspertene

Vi anbefaler alle våre kunder å bestille en uforpliktende befaring med en av våre rådgivere innen solskjerming. Vi vet hva som vil passe best i ditt hjem, og hva som kan oppfylle dine behov.

Markiser for full valgfrihet og reduksjon av varme og sollys

Markiser gir deg stor valgfrihet, og kan brukes både foran vinduer og på terrassen. På terrassen reduserer det varme, regn og vind og bidrar til å forlenge sommersesongen. Du får både manuelle markiser som styres med sveiv, og høyteknologiske markiser som kan styres med app på telefonen, fjernkontroll eller en bryter på veggen. Utvendig solskjerming er det som best hindrer ubehagelig varme fra sola. En utvendig markise reduserer varmeinnslippet med inntil 80 %, og reduserer derfor behovet for kjøling i sommerhalvåret.

Vindusmarkiser skjermer ikke bare for sola, men også for innsyn. Du får også mulighet til å sette et eget preg på fasaden, vi tilbyr markiser i alle regnbuens farger. Her kan du lese mer om våre markiseduker.

Se mer og bestill befaring for  vindusmarkiser og terrassemarkiser her.

Plisségardiner mot innsyn og sollys

Plisségardiner er en stilren og elegant form for solskjerming. Dersom du ønsker å hindre innsyn og skjerme for sola, kan vi anbefale plisségardiner. De er praktiske og passer i alle rom. Plisségardiner kan også tilpasses alle slags vinduer. De passer til takvinduer, og vinduer med utradisjonell utforming. Dette gjør at du kan bruke samme type solskjerming i alle rom, og få et enhetlig uttrykk i boligen din.

Noe av grunnen til plisségardinenes popularitet er at de kan dekke halve, hele eller ingenting av vinduet. Gardinen er festet i sidene, slik at du kan dra dem opp og ned etter behov. Du kan dekke halve vinduet, slik at du hindrer innsyn, men fortsatt får inn dagslys og sol i rommet. Når de er trukket helt opp, eller ned, legger du knapt merke til dem.

Vi har uendelig med farger og ulike tettheter tilgjengelig. På soverommet kan det passe godt med en gardin med høy tetthet for å blokkere solen, mens i oppholdsrom kan det være fint med lav tetthet for diskret skjerming, som likevel gir utsyn og dagslys.

Plisségardiner er den formen for solskjerming som gir deg mest fleksibilitet. Les mer, og bestill befaring her.

Burgunder plissegardin fra Lady Solskjerming

Zip Screens skjermer lys, varme og innsyn

Zip Screens, screens eller utvendige rullegardiner som det kalles på norsk, har blitt svært populære de siste årene. Zip Screens er både diskret og kledelig, og dekker alle behov; innsyn, lysinnslipp og de reduserer varme. De er laget for å tåle norske værforhold, og tåler sterk vind og sterk storm. Duken kommer i et bredt utvalg farger, og alle typer tettheter. En annen stor fordel er at når duken er oppe legger du knapt merke til den, fordi kassetten er så liten. En  Zip Screen lar deg se ut, men andre ikke kan se inn på dagtid, på kveldstid vil man kunne se inn på grunn av endrede lysforhold. 97 % av solvarmen reflekteres vekk, og reduserer varmeinnslippet med inntil 90 %. I næringsbygg viser undersøkelser at kostnadene ved å installere screens er spart inn etter tre år, fordi behovet for kjøling reduseres betraktelig.

Våre Zip Screens er motoriserte, og kan styres med app, fjernkontroll eller bryter på veggen. Kan også leveres med manuell sveiv.

Se alle våre forskjellige Zip Screens her.