Slik bestiller du solskjerming fra Lady

terassendaecher-

Å bestille solskjerming kan være en overveldende oppgave. Alternativene er mange og det kan være vanskelig å vite hvilken type som vil passe best i din bolig. En typisk prosess vil starte med at du anerkjenner at du har et behov for solskjerming. Deretter kan det lønne seg å kontakte en erfaren fagperson som kan bistå med en behovskartlegging og gode tips og råd. Lurer du på hvordan du går frem for å bestille solskjerming? Da anbefaler vi at du leser videre.

Velg en erfaren leverandør

Noe av det viktigste når du skal bestille solskjerming er å velge en leverandør du stoler på. I mange tilfeller er solskjerming en stor investering som skal vare lenge. Da vil du vite at du får levert den beste løsningen, produktene montert på riktig måte og til en fornuftig pris. Vi i Lady har mer enn 50 års erfaring med solskjerming og er til enhver tid oppdatert på nye produkter og teknologi. Vi står ved din side gjennom hele prosessen og gir oss ikke før du er fornøyd.

slider-2-1

Få en gratis befaring av en erfaren fagmann

Når du tar kontakt med oss, starter vi med å kartlegge dine behov. Vi vil da snakke om hvilke krav og prioriteringer du har knyttet til solskjerming. Deretter blir vi enige om et tidsrom som passer for en befaring. 

På befaringen kommer vi hjem til deg for å se på forholdene i boligen eller på eiendommen. Vi kartlegger sol- og vindforhold, ser på innfestninger på boligen din og lignende. Dersom du skal ha en kraftig solskjermingsløsning, er det viktig at bærestrukturen i boligen tåler vekten. Dette undersøkes av våre erfarne fagmenn. Når vi er sikre på at bæringen holder, tar vi alle nødvendige mål til solskjermingen.

Hos oss er befaringen alltid kostnadsfri! Les våre gode grunner til å få en fagmann på befaring her.

Valg av farge og løsning

Når vi har kartlagt behov og forutsetninger, er det på tide å velge hva slags solskjerming du ønsker. Om ønskelig kan dette skje i tett dialog med oss. Du må også velge ønsket farge på solskjermingen. Vi har 55 forskjellige farger, men har du en unik og spesiell farge du ønsker så klarer vi å skaffe den. 

Et uforpliktende pristilbud

Etter at alle valg er tatt, setter vi opp et pristilbud til deg. Dette er selvfølgelig helt uforpliktende og vi begynner ikke videre arbeid før du har godkjent tilbudet. Dermed får du heller ingen plutselige og overraskende kostnader. 

Sotezza takmarkise

Vi hjelper deg med søknader og montering

Når du har akseptert prisen, begynner vi på selve leveransen. Bor du i 2. etasje eller høyere, må det søkes om tillatelse til å montere utvendig solskjerming. Denne søknadsprosessen kan vi håndtere for deg. Dersom solskjermingen ikke er søknadspliktig, kan vi gå i gang med å bestille dine produkter. 

Ferdigproduserte produkter leveres hjem til deg av en Lady-fagmann. Vi har egne dedikerte montører som gjerne er behjelpelige med å sette opp solskjermingen. Ønsker du heller å utføre monteringen på egen hånd, er dette helt opp til deg. 

Bestill solskjerming utenom høysesong

Et godt råd når du skal bestille solskjerming, er å gjøre dette utenom høysesong. Da er som regel ventetiden kortere, fordi du unngår toppene i etterspørsel som vi gjerne ser under sommerhalvåret. Bestiller du solskjerming litt utpå høsten er som regel også prisene lavere, ettersom fjorårets modeller skal byttes ut med nye. Samtidig har du solskjermingen klar i god tid før utesesongen er i gang igjen. 

Når alt er montert, er det bare å sette seg ned og nyte!

 Kontakt oss gjerne for mer informasjon og bestilling av solskjerming.

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »