Vi er trygge på at vi tok det rette valget

Vi kjøpte utvendige screens fra Lady Solskjerming i mai. Vi hadde hørt mye bra om dem og de er godt kjent i området, derfor valgte vi å se hva de kunne tilby. Vi så litt på andre hus med solskjerming fra Lady, og vi likte utseendet på deres produkter. Det virket også som at de var av høy kvalitet.

Befaringen gikk veldig bra. De ga oss god veiledning og kom med anbefalinger om hva som ville dekke våre funksjons- og stilønsker. Vi trodde kanskje vi trengte lik solskjerming til alle rom, men på soverommene hvor vi allerede har rullegardin, fikk vi anbefalt en mindre tett screenduk som bidrar til mørklegging når vi trenger det, men som likevel lar oss se ut når rullegardinen er oppe.

 

Lady Solskjerming utvendige screens Lady Solskjerming utvendige screens Lady Solskjerming utvendige screens

Monteringen gikk også fint. Leveransen ble noe forsinket på grunn av en litt annerledes vår, men det tok bare seks uker fra vi kontaktet Lady til solskjermingen var oppe. Ett skinnesett ble borte i bestillingen, men de ordnet et nytt innen et par virkedager. De ansatte hos Lady er veldig effektive og imøtekommende.

Vi merker stor forskjell etter at vi fikk montert solskjermingen. De dagene vi glemmer å dekke for vinduene blir det veldig varmt inne, og sovemiljøet er dårligere på soverommene. Inneklimaet er mye bedre og svalere nå. Dessuten synes vi solskjermingen vi kjøpte veldig pen å se på.

Vi er trygge på at vi tok det rette valget, både av forhandler og solskjerming.

Silje Amalie Gabrielsen

Weinor Glasoase

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gavekort på 500 kr tilsendt

Motta tips og råd, tilbud og annen nyttig informasjon innen solskjerming

You have Successfully Subscribed!