Nå har vi lanseringstilbud på Semina Life fra Weinor! Du får hele 35% rabatt frem til 23. Mars! Lær mer om hvorfor dette er din neste markise her!

MARKISEN SOM PASSER TIL ALT!

Semina Life er en all-rounder blant kassett-markiser. Den imponerer på grunn av sitt moderne, ferske design kombinert med Weinors teknologi. Dette er teknologi som har blitt testet i mange år. Mer valuta for pengene skal du lete lenge etter! Hvert fall nå som Lady.no har 35 % rabatt frem til 23. Mars 2018. Semina Life er et reelt alternativ til halvkassetten. Den koster ikke mye mer, men tåler til gjengjeld mer enn de fleste! Dens mange tekniske funksjoner gir ypperlig komfort og lang levetid. Uansett om du er ung eller gammel, bryr deg om moderne design eller er litt mer av den tradisjonell typen: Semina Life er alltid et bra valget! Den er i en klasse for seg selv!

Deksler i delikat design!

De vakre, formede stål-look-platene i rustfritt materiell, gir et visuelt særpreg. Den er tilpasset til å passe i kombinasjonen med rammefarge og stoffmønster.

Tidløst design med toppmoderne teknologi!

Semina Life-kassetten beskytter forteltet mot været. Noe som er spesielt viktig i land som Norge, hvor været kan variere veldig! Markisen lukkes med praktisk talt ingen slitasje takket være de polstrede infusjonsrullene.

En arm like sterk som Hulken!

Noe av det beste med Semina Life er weinor LongLife-armen. Denne har en helt utrolig spenningskraften – selv under ekstreme forhold. Denne sikrer også sånn at stoffet er svært godt posisjonert. Så du trenger ikke å bekymre deg om det skulle blåse opp utover kvelden!

BEST AV ALT!

Vi hos Lady Solskjerming AS har nå 35 % rabatt på Semina Life(t.o.m. 23. mars 18)! Ikke nok med det; hos Lady Solskjerming får du alltid gratis befaring av ditt hus! Hos oss kommer alltid kunden først. Uansett størrelse, du skal føle deg trygg hos oss.

Hovedkontor

Nordahl Brunsgt. 8

Ring oss

Send oss en e-post

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev