Sandatex er en av Nordens ledende leverandør av markisestoffer!

Sandatex Markise

Innad skal vi vel ærlig å si at vi har et par ”hemmelige våpen” som kan forklare vår suksess.

Når vi har holdt på i så mange år som vi har liker vi å tro at vi gjør noe riktig her hos Lady. Utad sier vi jo selvfølgelig at det er de unike og dyktige menneskene vi har i bedriften som er hele grunnen for vår langvarige suksess. Men innad skal vi vel ærlig å si at vi har et par ”hemmelige våpen” som kan forklare suksessen. En av de er våre gode samarbeidspartnere og leverandører. Vi er så heldig å få lov til å presentere utrolig dyktige leverandører i Norge som gjør vår jobb en del lettere. De jobber hele tiden for at vi skal kunne levere det beste til deg som kunde, og det setter vi selvfølgelig veldig pris på!

I den sammenheng har vi lyst å dra noen av dem enda litt mer opp i lyset! Denne gangen er det Sandatex. Vi feirer det hele med å gi alle våre kunder 30 % på mange av våre Sandatex produkter, pluss mye annet! Så gå inn å ta en titt i dag.

Kort om Sandatex

Sandatex er Nordens ledende leverandør av markisestoffer. Hele sortiment deres er designet av deres egen designavdeling i Sverige. Farger og mønstre er basert på et skandinavisk perspektiv, som alle passer til både trender og tradisjoner i vår del av verden. Alle stoffene er laget av spin-farget akryl som har den høyeste farge tettheten og er smuss og vannavstøtende.

I over 30 år har Sandatex levert stoff, og nesten like lenge til oss i Lady. Vi er overbevist om at miksen av skandinavisk design, som er produsert med høyeste kvalitetsstandarder i Italia, er et ypperlig valg for våre kunder. Det er laget for å vare i mange år!

family design terrassemarkise

Myke fakta om markisedukene til Sandatex

Alle stoffer fra Sandatex er laget av spin-farget akryl. Spin farget betyr å legge fargen selv før spunnet tråden, og gir en helt gjenget tråd. Man kan si at stoffet er som en gulrot, den har samme farge rett gjennom. Stoffer som har blitt farget senere blir som et eple, bare farge i ytre skallet.

Metoden gir også muligheten til å lage samlinger som konsekvent holder så høy som 7-8 i fargekarakteristikk på en 8-graders skala. Vi er klar over at investeringen din skal vare i mange år! Det er derfor vi trykt kan anbefale Sandatex til våre kunder. Ingen andre tekstilleverandører kan tilby deg så mange fargebestandige stoffer som Sandatex. Selvfølgelig er alle deres stoffer også smuss og vannavstøtende.

Noen punkter for å oppsummere

  • Sandatex er Nordens ledende leverandør av markiserte stoffer.
  • Sandatex har levert stoff i mer enn 30 år.
  • Hver Sandatex-kolleksjon er utelukkende designet for det skandinaviske markedet.
  • I høysesongen kommer ukentlig levering fra Italia til Sandatex hovedkvarter i Borås.
  • Sandatex bruker kun edderkoppfarget stoff, tråden / fiberen er helt gjennomsiktig.
  • Sandatex markiseduker opprettholder den høyeste fargetettheten, 7-8 på en 8-graders skala.
  • Sandatex markisduk er smuss og vannavstøtende.

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »