Våren er her allerede, og sommeren er rett rundt hjørnet. Sikre deg solskjerming som holder innetemperaturen nede og reduserer energiforbruket. Vi gir deg 30 % rabatt på våre geniale Zip Screens frem til 17. mai.

Velger du riktig solskjerming kan du faktisk redusere husholdningens energiforbruk betraktelig. Vi i Lady Solskjerming er eksperter på solskjerming for alle forhold og hjelper deg med å tilpasse ditt hjem til dine ønsker og behov.

Store vinduer gjør boligen mer utsatt

Med lange, mørke vintre får vi virkelig kjenne på verdien av det å slippe masse dagslys inn i hjemmene og på kontorene våre. Da er det ikke så rart at det blir stadig mer populært med store vindusarealer i norske boliger og næringsbygg. Det er utallige fordeler med masse dagslys, og vinduene som produseres i dag er bedre enn noen gang. Men det er ikke til å komme utenom at vindusarealet isolerer dårligere enn tette vegger, og dermed blir boligen mer påvirket av utetemperaturen. Om sommeren slipper vinduene inn mye sollys og varme, og om vinteren kan det fort trekke kaldt fra vinduene når temperaturene synker.

Har du behov for solskjerming? Kontakt oss her for gratis befaring.

Reduser utgiftene med riktig solskjerming

Det kan koste deg dyrt å kompensere for påvirkningen fra utetemperaturene. På vinterstid må du bruke mer energi på å varme opp huset, mens du bruker energi på å kjøle det ned om sommeren. Med riktig solskjerming kan du redusere energiforbruket ditt hele året. Hos Lady Solskjerming får du et bredt utvalg av ulike typer solskjerming til bruk både ute og inne. Vi har over 50 års erfaring fra bransjen og vet hvilken form for solskjerming som er best egnet for å redusere fyringsutgiftene.

Innvendig solskjerming isolerer om vinteren

Har du opplevd at det trekker kaldt fra vinduene dine om vinteren? I veldig mange norske boliger er det slik. Dette sørger for at du må bruke mer energi på å varme opp boligen din slik at du får et behagelig inneklima. Oppvarming er både kostbart og lite miljøvennlig, men med riktig solskjerming kan du bli kvitt både problemet og redusere utgiften. Duette® plisségardiner stanser kulden før den påvirker innetemperaturen. Grunnen til det er at den består av to lag med stoff, hvor det ytterste av de to lagene er dekket med aluminium. Dette har svært effektiv varmeisolerende effekt.

Vil du vite mer om Duette® og enkle plisségardiner? Her finner du mer informasjon og flere inspirerende bilder.

Utvendig solskjerming reduserer solvarmen

Utvendig solskjerming er den mest effektive måten å redusere innetemperaturen på. Dette kan du gjøre med terrassemarkiser, vindusmarkiser, persienner eller screens. Uansett hvilken form for utvendig solskjerming du velger vil det kunne reflektere opptil 97 % av sollyset og redusere innetemperaturen med 90 %. Det betyr at du vil kunne bruke langt mindre energi på å kjøle ned boligen din på de varmeste sommerdagene. Det er positivt både for lommeboka og for miljøet.

Tror du at utvendig solskjerming kan være noe for deg? Les mer om utvendig solskjerming her.

Kontakt din lokale leverandør av garantert solskjerming

Vi leverer solskjerming til Oslo, Akershus, Follo, Romerike, Asker og Bærum. Kontakt oss for en gratis befaring så kommer vi hjem til deg og finner ut av hva som er den beste løsningen for deg og dine behov.