Motoriserte lamellgardiner

Vi kjøpte motoriserte lamellgardiner til verandadøren vår av Lady Solskjerming. Døren har mål som gjorde at vi ikke kunne kjøpe et hvilket som helst ferdig produkt, og derfor trengte vi å få det tilpasset. Vi ønsket å velge en lokal aktør, og vi kjente til Lady fra før. Vi fikk et godt inntrykk av både metode og kvalitet, og de viste seg å være svært profesjonelle og hjelpsomme.

De var flinke til å hjelpe oss med å finne riktig solskjermingsprodukt. Vi hadde planlagt å ha lameller, men det var fint å snakke med dem om andre produkter for å forsikre oss om at vi hadde valgt rett.

De kom hjem til oss på befaring, og det var en veldig god opplevelse. De var fleksible når det gjaldt tid for oppmøte, og de hadde med seg alt av fargeprøver, stoffkvaliteter og ulike bredder på lamellene. Det fungerte godt, for da kunne vi se hvilken størrelse vi ville ha og hvordan ulike farger og utførelser passet hjemme hos oss i det lyset vi har. De hjalp oss med å vurdere om det ville være best å plassere lamellgardinen inni eller utenpå karmen, og hvilken høyde som var ideell for støvsuging og vasking av gulvet.

Vi er veldig godt fornøyd med gardinen vi valgte. Den dekker vårt behov for solskjerming, og vi setter pris på at den skjermer for både sol og innsyn. Det er et lettvint produkt, i og med at man kan vinkle lamellene etter behov. Vi får godt med lys inn, selv om lamellene skjermer for solen. Dessuten er det veldig praktisk at gardinen har motor. Vi hadde ikke bestemt oss for det på forhånd, men Lady foreslo det, og vi er glad vi valgte det. Døren er ganske bred, og da er det fint å kunne trekke gardinen frem og tilbake bare ved hjelp av en knapp. I tillegg kan motoren også vinkle lamellene, så det er lett å justere dem etter solforholdene.

Til nå har vi ikke opplevd problemer med produktet, og det viser heller ingen antydning til at noe skulle oppstå. Men det er fint å vite at hvis vi skulle være uheldige å ødelegge en lamell eller to, kan vi erstatte én og én i stedet for å kjøpe en helt ny gardin. Og det er også trygt at de alltid har tilbud om service på og reparasjon av alle produkter de fører.

De ansatte hos Lady har høy kompetanse innen solskjerming, og var flinke til å forklare oss fordeler og ulemper med ulike produkter. De var gode på å avklare hvilke behov vi hadde, og til å presentere ulike produkter som ville møte dem. Vi er også fornøyd med at de raskt gir svar når man henvender seg til dem. De skaper tillit og føles trygge, og vi kan varmt anbefale dem videre.

Camilla Ferstad

Job title, Company

Weinor Glasoase

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gavekort på 500 kr tilsendt

Motta tips og råd, tilbud og annen nyttig informasjon innen solskjerming

You have Successfully Subscribed!