Vet du egentlig hvorfor Black Friday heter Black Friday og viste du at Lady Solskjerming har -40% på alt interiør?

Her kommer 5 ting du kanskje ikke viste om Black Friday!

1) Totalt har Black Friday kostet USA 10 menneskeliv og 105 skadet. Det finnes til å med en egen side som holder tellingen for deg(www.blackfridaydeathcount.com). Det har vært flere tilfeller hvor mennesker har tatt med seg pistoler og begynner å true de andre for å kapre varer. Det har også blitt mer og mer vanlig at butikkene må sjekke folk om de har med pepperspray før de får gå inn i butikken. I 2008 var det en ansatt på Walmart som var for treg til å åpne døren så kundene knuste døren og løp over den stakkar ansatte som etter det mistet livet. I USA er Black Friday ikke noe lek. Vi får håpe folk klarer å holde masken her i Norge.

2) Grunnen for hvorfor det heter Black Friday er fordi det var så mange butikker som hadde røde tall igjennom året. Det vil altså si at butikken gikk med underskudd. Derimot var juletiden en ganske lukrativ tid, og det var da butikkene klarte å redde seg inn for tapet de hadde hatt resten av året. En butikk som går i overskudd har det man kaller sorte tall. Siden denne fredagen var den første dagen butikkene begynte med sine juletilbud og fikk sorte tall har den bare blitt kalt Black Friday!

3) Tradisjonen for tilbud blant de store butikkjedene i juletiden er ikke noe nytt. Viste du at før det ble kalt Black Friday var dette en dag hvor butikkene hadde Nissetog i gatene. Dette skapte oppmerksomhet rundt deres butikk og folk lot seg lokke av tilbudene.

4) Black Friday som vi kjenner det i dag begynte i USA på 1950 tallet. Butikkene luktet penger og begynte etterhvert å åpne dørene litt tidligere på denne dagen. De siste årene har det tatt helt av! Nå er butikkene oppe fra 24.00 på natten til 24.00 dagen der på. Noen har til og med startet 20.00 dagen før. De siste årene har Black Friday eksplodert og det finnes i mange land! Norge var faktisk en av de første landene som begynte med dette i Norden og Europa. De som startet det hele var Norwegian Outlet i 2010.

5) Lady Solskjerming har helt ville tilbud på Black Friday med 40 % rabatt på alt interiør! Det er en av Norges råeste solskjermingstilbud! Og best av alt hos oss er det ikke noe stress! Vi har mange hyggelige veiledere som er der for å hjelpe deg. Du trenger ikke en gang bestemme deg innen fristen, som er søndag 26. november kl. 24.00. Så lenge du sender oss en etterspørsel om befaring eller priser på produkter innen den fristen vil du få disse rabattene uansett! Hvor bra er ikke det?

🙂

God handel fra alle oss hos Lady Solskjerming! 

Hovedkontor

Nordahl Brunsgt. 8

Ring oss

Send oss en e-post

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev