OM OSS

Lokal familiebedrift med drift siden 1967

Lady er en lokal familiebedrift på Lillestrøm som ble etablert i 1967. Det er 2. generasjon som driver selskapet, og har 25 ansatte. Bedriften har som primærmålgruppe private og næring innenfor Oslo og Vikenområdet.

 

Komplett verdikjede mot kunde

Lady har en komplett verdikjede mot kunde, som i praksis innebærer salg, montasje, service og produksjon av markiser. Bedriften er en uavhengig aktør som henter produktene fra et knippe kvalitetsleverandører i inn- og utland. Hovedfokuset er derfor på kvalitet og god service, og med sin lange erfaring legges det vekt på høy bransjekunnskap og kompetanse som sikrer deg som kunde en optimal løsning på dine behov.

 

Egen næringsavdeling og ES-SO sertifisert

Bedriften har de senere årene opplevd en sterk vekst, og har etablert en egen avdeling for næring som har til hensikt å jobbe mot lokale/regionale prosjekter i samråd med utbyggere og entreprenenører.

I starten av dette året ble lady ES-SO sertifisert, og innehar derfor en av de høyeste sertifiseringene innenfor Solskjermingsbransjen.

 

Trenger du hjelp til å finne riktig solskjerming?

Som kunde er du hjertelig velkommen til å Kontakte oss for en uforpliktende befaring eller besøke oss i vårt showrom i Nordahl Brunsgate 8 på Lillestrøm.

Weinor Glasoase

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gavekort på 500 kr tilsendt

Motta tips og råd, tilbud og annen nyttig informasjon innen solskjerming

You have Successfully Subscribed!