Nå komme myggen! Unngå myggstikk og dårlig nattesøvn med insektgardiner!

Mygg på finger

Det er få ting som er mer irriterende om sommeren enn mygg som suser i øret eller kløen som kommer etter et bitt. Det er mange ting man kan gjøre for å unngå myggen. Viste du for eksempel at det å være uhygienisk gjør sånn at du får mer myggstikk?

Myggen tiltrekker seg nemlig av kroppslukten din. Har du på deg skittende klær, eller ikke dusjet på en stund lukter du mer, og derfor får du flere bitt. Men bitt blir man som regel uansett, og dilemmaet blir da ofte om man skal holde vinduet lukket og svette i hjel, eller åpne vinduet, slå av lyset og venne seg til insektene som kommer inn. Heldigvis finnes det en bedre løsning! Det å investere i noen gode insektgardiner kan redde deg for mye irritasjon denne sommeren!

Myggnetting

Fordeler med myggnetting fra Lady Solskjerming

Det er mange fordeler med å anskaffe seg en myggnetting fra Lady Solskjerming, her er noen:

  • Hindrer mygg og andre insekter i å komme inn
  • Mulig å åpne og lukke vinduer og dører /lufte– God nattesøvn uten myggstikk
  • Fastmontert og varig løsning
  • Tilpasses både vinduer og dører
  • Leveres i delikate farger
  • Slipper å bruke myggspray eller myggspiral som gir dårlig inneluft og kan være skadelig for huden til de minste.

Sperrer ikke for utsyn!

Insektgardinen fra Lady Solskjerming er laget av robuste materialer. Den er en transparent netting-duk som ikke sperrer for utsyn. Det gjør sånn at både frisk luft og lys slipper inn på en god måte. En annen ting som ikke er så kjent er at en insektgardin kan også være veldig effektiv til å holde støv og pollen ute. På den måten blir ikke innemøblene så skittene. De er også enkle å rengjøre. Så du trenger ikke bekymre deg for at de skal bli gule å stygge av støvet som kommer på dem.

Holder i år etter år!

Insektgardinen fra Lady Solskjerming er enkel og montere og har ingen skarpe kanter. Det gjør den barnevennlig og fin å ha på soverommet til de minste. Det er en enkel prosess å få de montert, hvis man ønsker å gjøre det selv. Hvis ikke er en av våre dyktige montører alltids behjelpelig med det. Som standard kommer myggnettingen fra Lady Solskjerming i en fin hvitfarge som er lakkert på solide aluminiumskanter. Til forskjell fra mange andre i bransjen har vi ingen plastskinner på vår myggnetting. Dette gjør så de er bedre rustet til å tåle et røft værforhold! I og med at myggnettingen er i spenn, unngås utglidning fra sideskinnene, og myggnettingen holder i år etter år.

Passer inn overalt!

På grunn av Lady solskjerming sitt enkle å minimalistiske design på våre Insektgardiner passer den inn nesten over alt! soverommet, barnerommet, kjøkkenet, stuen, kontoret og på terrassedøren. Myggnettingen tilpasses etter mål på karmen, og til flere typer vinduer og dører. Løsningen fremstår som moderne, elegant og diskret.Er du usikker på priser og hvordan dette kunne passet til ditt hus? Ikke nøl med å ta kontakt med en av våre dyktige rådgivere. Eller legg igjen din informasjon her på vår hjemmeside, så vil vi kontakte deg!

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »