Nå er det fantastisk vær, men hjelp så varmt det er!

Weinor glasstak

I nesten en hel mnd i strekk nå har det vært sol og fint vær. Det er få ting vi nordmenn liker bedre en sol og varme. Men det kommer med en nedside! Norske hus er som regel solid bygd og godt isolert. Det gjør sånn at varmen holder seg inne i huset og det blir fort veldig varmt. Her har du noen triks for å kjempe i mot sommervarmen!

Varmen sniker seg inn forskjellige steder i huset og det er ikke alltid like lett å vite hvordan man skal klare å holde den ute de forskjellige stedene rundt huset. Her har vi noen forskjellige løsninger som kan hjelpe.

Løsninger for å holde varmen ute

1. Sitt ute uansett hvor mye sol det er med terrassemarkise!
Selv om vi alle liker solen er det deilig med skygge noen ganger også! Det mange gjør er å sette seg inn når man skal spise. Rett og slett for å få en liten pause fra solen, men det er få ting som slår det å spise ute om sommeren. Den deilig luften og en lett bris. Da er en terrassemarkise løsning! Så holder iskaken litt lengre også!

2. Hold varmen ute med vindusmarkise
Rundt om huset anbefaler vi kundene våre å montere mindre vindusmarkiser. Mange har vinduer som står mot solen hele dagen og gjør det nesten umulig å holde seg inne i den varme sommersolen. Da er noen solide vindusmarkiser løsningen. De skygger for solen og hjelper til å holde temperaturen nede i huset

Weinor

3. Få en fin skyggeplass hvor som helst i hagen med Pergola
Den moderne pergolaen er en type markise som har fastmonterte ben i bakken. Den finnes i utallige løsninger! Den kan leveres i forskjellige typer materialer, med og uten sidevegger i duk, glass, lameller osv. Pergola er mulig å plassere hvor som helst og kan derfor være den perfekte løsningen for folk med stor hage og som ønsker et fint sted å slappe av i skyggen et annet sted enn på verandaen.

4. Screen forhindrer innsyn, men gir deg fortsatt utsyn
Noen vinduer som er rettet mot naboer eller vei kan være fint å dekke opp. Men man har jo ikke lyst til å bo i en bunker heller! Det skjønner vi og da er Screens et godt alternativ. Den dekker for solen, reduserer varmen, men det er fortsatt mulig å se ut! Screens er lett å vedlikeholde og passer til så og si alle vinduer.

5. Flytt solskjermingen akkurat der solen er med en plisségardin! 
Plissé er en svært fleksibel løsning. Dra fra ”toppen” og ned, eller dra fra ”bunnen” opp – og plasser plisségardinen der du ønsker å skjerme for sol eller innsyn. Plisségardiner kan tilpasses ethvert vindu – uansett hvilken form det har – og finnes i mange typer, farger og mønstre! Den er fin hvis du ønsker å se ut mens man dekker for solen eller innsyn.

Ønsker du å se hva som hadde passet best til ditt hus? Kontakt oss da vel! Hos Lady Solskjerming tilbyr vi alltid gratis befaring! Da vil du få gode råd og lære om alle de forskjellige løsningene våre.

Nyt det fine været mens det varer! Hilsen alle oss ?

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »