Markiseduker fra Sandatex

Markiseduk Santex

Lady Solskjerming har i 30 år hatt et svært godt samarbeid med Sandatex. Sandatex er Nordens ledende leverandør av markisestoffer og leverer duker i mer enn 150 ulike design og farger. De ulike markisedukene fra Sandatex passer til både ulike trender og tradisjoner i Norden. Hver Sandatex-kolleksjon er utelukkende designet for det skandinaviske markedet. Sandatex markiseduker har svært høy fargetetthet, 7–8 på en 8-graders skala. 

Markiseduker i spin-farget akryl

Markisedukene fra Sandatex produseres etter de høyeste kvalitetsstandarder i Italia, og er et ypperlig valg for våre kunder. Stoffet i dukene lages av spin-farget akryl. Det vil si at trådene farges før det spinnes sammen. Før fargebehandlingen er tråden helt gjennomsiktig. Dermed vil fargene sette seg bedre og stoffet får den samme fargen gjennom hele. Dette sikrer høy fargetetthet og gjør at fargen varer lenger. Dukene er også smuss- og vannavstøtende. 

Markise micro

Vi tilbyr mange ulike markiser

Dersom du ønsker markise med duk fra Sandatex, finner du det du leter etter hos oss. Vi tilbyr markise til både terrasse og vindu. Vindusmarkiser kan være et godt alternativ til solskjerming. Her er en oversikt over våre vindusmarkiser: 

Besøk vårt showroom i Lillestrøm

Vårt brede sortiment av markiseduker og markiser, kan være vanskelig å forestille seg. Derfor har vi laget et showroom, for at du kan finne det som passer deg og ditt borettslag best. Etter mange år i denne bransjen, kan vi svare på alle spørsmål du lurer på. Ta kontakt med oss dersom du vil besøke vårt showroom i Lillestrøm

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »