Lady Solskjerming deltar på Bygg Reis Deg 2021

20171018_120201 (1) (1)

Lady Solskjerming vil være til stede på byggevaremessen Bygg Reis Deg fra 20.-23. oktober. Vi stiller med en stor stand der besøkende har mulighet til å se på et godt utvalg av Ladys solskjermingsprodukter – både klassikere og spennende nyheter. Våre flinke fagfolk står selvfølgelig klare til å gi sine beste tips og råd. 

Nå gir Lady ut gratisbilletter til messen! Her kan du hente ut dine gratisbilletter til Bygg Reis Deg 2021.

Møt oss personlig på stand

Bygg Reis Deg er del av Norges Varemesse på Lillestrøm. Over 500 utstillere fra byggenæringen deltar på messen, der både privatpersoner og profesjonelle er velkomne som besøkende. Lady er fast deltaker på messen, og ser frem til å se hva årets utgave har å by på.

– Bygg Reis Deg er alltid en stor begivenhet for oss i Lady. Som alltid ønsker vi å vise oss fram som en leverandør med både stort sortiment og høy kvalitet på produktene våre. Dessuten gir messen oss en gyllen anledning til å slå av en hyggelig prat med kunder og samarbeidspartnere. Også er det jo alltid veldig god stemning på messe! Vi håper mange benytter sjansen til å ta en tur innom Bygg Reis Deg i år. 

På Lady sin stand vil det stilles ut et bredt utvalg av solskjermingsprodukter. Dette inkluderer utvendige solskjermingsløsninger, deriblant hagefavoritten pergola. Vi vet at mange gjerne vil bruke høsten til å pusse opp huset innvendig. Derfor tar vi også med et godt utvalg av spennende interiør fra vår nye leverandør. Her er det store muligheter for å hente inspirasjon. I tillegg til de ulike produktene, vil mange av våre dyktige fagfolk være med på messen.

– Lady stiller virkelig med toppet lag på Bygg Reis Deg. På messen kommer man til å møte flinke folk fra både privat- og næringssalgsavdelingen vår. Vi vil vise fram en rekke forskjellige løsninger, og besøkende kan få nyttige råd om hvilke produkter de bør velge. Her skal det være lav terskel for å stille spørsmål. Det er vel verdt å ta seg en tur innom standen vår.

Du finner Lady på stand i Hall B, B03-39, gjennom alle messedagene. Velkommen på messe!

Praktisk informasjon om adkomst og åpningstider for besøkende finner du her.

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »