Lady Smart Zip Screen for norske forhold

Lady Smart zip screen

Har du noen gang bekymret deg for boligen din når stormen slår til for fullt? Kanskje er du en av dem som sjekker værmeldingen på hytta og er bekymret for markisene eller persiennene hjemme?

Med Lady Smart Zip Screen trenger du ikke lenger bekymre deg. Våre smarte screens er perfekte for norske forhold fordi duken er festet på tre forskjellige steder og dermed tåler vind med styrke opptil sterk storm (32 m/s).

Vil du har garantert solskjerming som tåler både vind og nedbør? Kontakt oss i dag for en gratis befaring. Vi kommer hjem til deg slik at vi kan gi deg de beste rådene for akkurat din bolig.

Lady Smart Zip Screen tåler sterk vind

Tradisjonelle screens har vært i salg i lang tid. Lady Smart Zip Screen er en videreutvikling av tradisjonelle screens som er enda bedre rustet for norske forhold enn sin forgjenger. Grunnen til det er først og fremst at duken er festet på tre av fire sider når den er trukket ned. På hver side av duken er det sveiset på en glidelås som går inn i en aluminiumsskinne som er festet på siden av vinduet. I tillegg er det en tung bunnskinne nederst på duken som også sørger for at duken holder seg på plass. Selv i sterk vind.

Vi er sikre på at Lady Smart Zip Screen er markedets smarteste utvendige solskjerming. Les mer om hvorfor her. 

 

Utvendig solskjerming

Nanoteknologi for bedre funksjonalitet

Duken er laget av et glassfibermateriale som tåler store påkjenninger fra vær og vind. Materialet falmer heller ikke i fargen selv om den blir utsatt for sol over tid. Dette er dermed en god investering som du vil kunne nyte i mange år fremover. Det er også en fordel at duken henger helt vertikalt fordi regn og snø ikke vil legge seg på duken og forårsake problemer med frost og vann.

Vil du vite mer om våre smarte produkter? Les mer om høyteknologiske vindus- og terrassemarkiser, screens og utvendige persienner her.

Moderne solskjermingen med app

Det er ikke lenger nødvendig å gå ut på terrassen for å sveive markisen inn eller ut. Faktisk er det ikke nødvendig å reise seg heller. Ja, du trenger ikke engang være hjemme. Med Connexoon app-styring fra Somfy kan du helt enkelt styre solskjermingen fra bilen, kontoret, hytta eller sofaen. Det er lett å komme i gang og brukergrensesnittet er intuitivt, moderne og morsomt å bruke.

Hvis du virkelig har lyst på et moderne hjem, kan du i tillegg gå til anskaffelse av TaHoma-boksen fra Somfy. Med denne trådløse enheten kan du styre alt fra belysning, garasjeport, ventilasjon, varme og solskjerming. Du kan også forhåndsdefinere opptil hundre forskjellige scenarioer, slik at du kan spesialtilpasse hjemmet til din egen hverdag. Hvor fantastisk hadde det ikke vært om din solskjerming automatisk gikk opp og slapp i morgensola samtidig som alarmen din ringer om morgenen?

Kontakt din lokale spesialist på solskjerming

Lady Solskjerming leverer smarte og moderne løsninger til boliger og næringsbygg i Oslo og Akershus. Med over 50 års erfaring i bransjen har vi et stort repertoar av løsninger for de aller fleste utfordringer og vi er eksperter på å tilpasse solskjermingen til norske forhold og forventninger.

Kontakt oss her for gratis befaring i Oslo, Akershus, Romerike, Follo, Asker og Bærum.

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »