Lady Smart Zip Screen

Lady smart zip screen

Med Lady Smart Zip Screen får du stabil solskjerming som tåler vind og nedbør, uten at det hindrer for utsyn eller ødelegger fasadens uttrykk. De seneste årene har dette vært det mest populære valget av solskjerming for norske forhold, og det med god grunn.

Zip screen holder innetemperaturen nede

Selv om vi i Norge ikke alltid kan glede oss over de høyeste sommertemperaturene, har vi allikevel mye sol i sommerhalvåret. Solskinnet gjør at det nesten kan bli uutholdelig varmt innendørs. Spesielt frustrerende er det om temperaturen blir altfor høy i oppholdsrom og i soverom. Heldigvis finnes det en løsning på problemet, og det er Lady Smart Zip Screen. I og med at duken er festet på utsiden av vinduet reflekteres hele 97 % av solvarmen vekk, og du får en langt mer komfortabel innetemperatur. Selv når solen er på sitt sterkeste.

Vi kommer gjerne på gratis befaring hos deg! Kontakt oss her for å avtale tid.

Lady standard screen

Perforert duk gir utsyn

En av hovedårsakene til at Lady Smart Zip Screen er så populær blant våre kunder, er at duken er perforert og lar deg derfor se ut. Det betyr at du får beholde utsikten din samtidig som du skjermer for sola. På dagtid vil duken også redusere innsyn utenfra.

Her kan du lese mer om Lady Smart Zip Screen, se bilder og spesifikasjoner.

Diskret og ikke-dominerende uttrykk

Duken festes ved at det monteres en kassett på veggen over vinduet. Når duken ikke er trukket ned har hele systemet en pakkhøyde på bare 9 cm. Til sammenligning har tradisjonelle screens normalt en pakkhøyde på 14 cm. Dermed unngår du at vindusarealet reduseres, i tillegg til at Lady Smart Zip Screen ikke er sjenerende eller ødeleggende for fasaden.

Lady Smart Zip Screen tåler vær og vind

Lady Smart Zip Screen er velegnet for norske forhold fordi duken er festet på tre av fire sider når den er trukket ned. I tillegg har den en tung bunnskinne som også bidrar til å holde duken på plass. Det at duken er så stabil gjør den egner seg svært godt for vind- og værutsatte hus, leiligheter og næringsbygg. Med Lady Smart Zip Screen kan du trygt forlate boligen med duken trukket for, uten å bekymre deg for at været skal herje mens du er bortreist.

Kontakt oss for garantert solskjerming

Med Lady Solskjerming får du garantert solskjerming. Vi har over 50 års erfaring i bransjen og kan komme med gode råd uavhengig av dine utfordringer. Det aller viktigste for oss er at du som kunde blir fornøyd med produktet og løsningen vi leverer. Derfor vil vi gjerne komme på en gratis befaring for å kunne gi deg spesialtilpassede råd.

Kontakt oss her for gratis befaring.

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »