Lady hjelper deg med dukskift!

Gammel markiseduk

Det er mye penger å spare på å kun skifte duken. Kontakt oss i dag eller kom innom vårt Showroom for å se hvilke muligheter som finnes for deg og ditt hjem!

Sandatex Markise

Vi hjelper deg!

Behøver du et dukskift? En ny snor til markisen eller er det noen ødelagte deler? Det er ikke alltid du trenger å kjøpe helt nytt. Våre markiser er laget for å vare i mange år! Men som vi alle vet kan klimaet i Norge føre til at enkelte deler eller duken på markisen får en liten støyt. Eller du kanskje bare er lei fargen du har i deg. Da kan det være lurt å se på mulighetene for å bare bytte deler av markisen istedenfor å kjøpe helt ny! Her kan du spare masse penger. Med et dukskift oppgraderes din markise, og ser splitter ny ut igjen. Prisen for dette er cirka ⅓ av prisen for en ny markise.

Ta kontakt med oss i dag for å se hvilke muligheter du har!

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »