Lady Zip Screens

Zipscreen for både små og store vinduer

Ulike typer markiser

Etter hvert som etterspørselen etter markiser har økt, har vi også utvidet vårt produktsortiment. Vi leverer markiser i ulike størrelser og farger, samt med duker av ulik tykkelse og kvalitet. Noen av markisemodellene vi tilbyr er:

Det er også mulig å legge til ekstra funksjoner til markisene. Blant annet kan markisene motoriseres eller leveres med LED-lyslist for å holde uteplassen opplyst på mørke kvelder.

Automatikk og motorisering

Med sol- og vindsensorer tilpasses dine markiser seg automatisk etter værforholdene.

Når solen skinner, strekker markisene seg ut, og hvis det blåser kraftig trekkes de automatisk inn. For å hindre at stoffets egenskaper svekkes, vil systemet trekke inn markisen når det begynner å regne.

Lang erfaring med produksjon og salg av markiser

I 50 år har Lady Solskjerming levert kvalitet i alle ledd. Vi kjenner det norske klimaet godt og vet hvilke forhold som må tas hensyn til når det skal produseres markiser som tåler vær og vind. Med bakgrunn i dette utvikler vi markiser som har lang levetid og god funksjonalitet samtidig som de leveres i populære design.

Medlem av Norges Solskjermingsforbund

Lady Solskjerming har vært medlem av Norges Solskjermingsforbund i en årrekke. Derfor kan du være trygg på at du som kunde får hjelp til å finne den beste løsningen for optimal solskjerming.

Kontakt oss dersom du vurderer ny markise eller ønsker en kostnadsfri befaring.

Lady Smart Zip

 

Screen er det mest populære utvendige fasadeproduktet for tiden, og Lady Smart er en nyhet innenfor screenporteføljen vår. Produktet skiller seg fra de andre produktene på to viktige punkter:

  • Smale sideskinner gjør den svært godt egnet for nisjemontering.
  • Bunnskinne som kan trekkes helt opp i toppkassetten gjør at den er svært godt egnet for fasader med liten plass over vinduene.
Smart er designet for både små og store dimensjone, noe som betyr at ingenting er umulig for oss. Selv med maksimale dimensjoner forblir kassetten helt rett og duken henger stramt. 

 

Lady Universal Zip 

 

Som navnet antyder, er RS universal en unik modell med et bredt utvalg av muligheter. I tillegg er det mulig å få den levert med en gjennomsiktig klar PVC- folie, noe som gjør produktet enda mer attraktivt. De doble UTG- styreskinnene og et stort utvalg av kassettformer og størrelser gjør Universal til en av de mest valgte modellene med ZIP. 

  • Universal kan leveres med gjennomsiktig PVC- folie opptil 5 x 3 m.
 

 

 

ZIP screen - map9 fotoshoot 2015 (8) LR

Lady Smart Zip

Lady Smart er markedets smarteste solskjermingskjøp

Screen zip universal

Lady Universal Zip

Zipscreen for store vinduer

1

Gratis befaring

På befaring avdekker vi dine behov og tar mål som sikrer en optimal leveranse. Målene er det vi som er ansvarlige for.

2

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud fra oss med gyldighet I 30 dager. Dette mottar du enten der og da, eller kort tid etter befaringen.

3

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Når denne er innbetalt settes produktene tiI bestilling. Leveransetiden er normalt for innvendige produkter 2-3 uker, for utvendige produkter er leveringstiden 4-6 uker. Leveringstiden er tiden det tar å få varene levert til oss. I høysesong kan disse tidene være lengre.

4

Montering

Når produktet er ankommet blir du tildelt en montør. Vedkommende kontakter
deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. I høysesong kan disse tidene være lengre.
Når montasjen er utført betales
resterende av bestillingen.

Gratis befaring

Valg
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hvis service, garanti eller annet. Klikk her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få våre beste solskjermingstips og -råd rett i innboksen. Du vil også være den første til å motta gode tilbud og annen nyttig informasjon. 

500,- i gavekort ved påmelding av nyhetsbrev

"*" indicates required fields

Personvern
This field is for validation purposes and should be left unchanged.