Kompetanse

Lady er sertifiserte eksperter innen Smart solskjerming 

Lady Solskjerming har blitt sertifisert i Smart Solar Shading av European Solar Shading Organization (ES-SO). Som en langsiktig aktør i en konkurranseutsatt bransje, har kompetanseheving og bransjekunnskap alltid stått høyt blant våre verdier. Vi er derfor veldig stolt av å ha en av de høyeste sertifiseringene innenfor vår bransje, og at dette i sin tur kommer våre kunder til gode. Det gjør at våre kunder kan være trygge på at Lady Solskjerming kan tilby de aller beste solskjermingsløsningene.

Lady Solskjerming er en av de få bedrifter i bransjen med denne sertifiseringen. For at vi skal kunne ta kurset i Smart Solar Shading må bedriften være medlem av Solskjermingsforbundet, som igjen er medlem av European Solar Shading Organization. 

Synlig kompetanse

Sertifiseringen i Smart Solar Shading, med tilhørende kurs og eksamener, synliggjør Lady Solskjermings kompetanse innen solskjerming og inneklima, og hvordan disse påvirker kostnader for privatpersoner og bedrifter. Et byggs klimaanlegg og solskjerming henger nemlig sammen, og ved å bruke solskjerming smartere, kan energikostnadene ved bruk av klimaanlegg gå drastisk ned. I dagens samfunn har vi bedre isolerte bygninger. Det betyr at mye energi og midler går med til å kjøle bygninger ned, ikke til å varme dem opp. Lady Solskjerming har kunnskap om hvordan valget av solskjerming, vindusglass og ventilasjon har innvirkning på innemiljøet. Solskjerming styrer mengden solvarme som kommer inn i rommet. Dette medfører bedre kvalitet på inneklimaet som igjen påvirker arbeidsmiljø, ytelse og sykefravær.

Lady smart zip screen

Et smart verktøy

Med sertifiseringen i Smart Solar Shading har vi fått særlig opplæring i og tilgang til et digitalt verktøy. Dette hjelper oss med å finne en optimal solskjermings løsning. Verktøyet foretar komplekse beregninger basert på blant annet himmelretning, koordinater, type glass, vinduets form, hvor mye lys som reflekteres og hvor mye lys det er ønskelig å få inn. På den måten går Lady Solskjerming enda mer i dybden enn før for å finne optimal, individuell solskjerming for ulike sider av en bygning, eller for ulike vinduer.

Smarte investeringer

Sertifiseringen i Smart Solar Shading påvirker våre tjenester for både privatpersoner og bedrifter. Det gjør at du i en privatbolig kan spare penger på bruken av varmepumpe, fordi du reduserer hvor mye den brukes til nedkjøling. Vi kan også gi råd ved bruk av innvendig solskjerming for å redusere varmetapet om vinteren. En investering vil kunne sparer deg eller ditt firma for kostnader (Return on Investment). I en byggeprosess stilles det ofte krav til hvor mye solenergi som skal slippe inn i rommet. Ved bruk av riktig solskjerming vil disse kravene kunne tilfredsstilles.    

Mer dagslys gir trivelige innemiljø

Nye byggeforskrifter stiller krav til minimum mengde dagslys i et rom. Dette gjør at moderne bygninger har større vindusflater enn før. Før var det vanligere å bruke mørkere glass for å redusere mengden solstråler som kom inn gjennom store vindusflater, men med moderne, dynamisk solskjerming er det mulig å bruke lysere glass. Dette gir større eksponering for dagslys og et triveligere innemiljø.

Tidlig veiledning

Et annet aspekt som gjør sertifiseringen og det tilhørende verktøyet så bra, er at vi kan foreta beregninger tidlig i en byggeprosess. Mange tenker at solskjerming er noe som settes opp etter at bygningen er ferdig, men Lady Solskjerming kan faktisk komme inn i byggeprosessen allerede mens arkitekten planlegger hvilke glass som skal settes inn. 

De nye byggeforskriftene og kravene om dagslys gjør at mange arkitekter velger avanserte glass som reduserer stråling og oppvarming, i tillegg til at solskjerming settes opp senere i regi av kunden. Med smart solskjerming som planlegges inn tidlig, kan faktisk solskjermingen betale for seg selv fordi du kan sette inn mindre avanserte glass. Dette er verdifull kunnskap for utbyggere, arkitekter, entreprenører og privatkunder, og vi er glad for å kunne synliggjøre den gjennom sertifiseringen. 

Et godt valg

Sertifiseringen gir oss dokumentasjon på kompetansen vi allerede besitter, noe som er en trygghet for både kunder og oss. Vi er svært profesjonelle, og har høy kompetanse innen kunderådgivning. Nå har vi også et ypperlig verktøy som gir de aller beste løsningene innen solskjerming. Våre kunder vil lettere få forståelse av hva som skiller ulike løsninger fra hverandre, og hva som definerer prisen på de ulike løsningene. Det gjør at våre kunder lettere kan ta smarte valg og gjøre investeringer de er fornøyd med.

Det er veldig viktig for oss.

 

Ønsker du hjelp til å velge riktig solskjerming? Send oss gjerne en henvendelse!

Gratis befaring

Valg
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hvis service, garanti eller annet. Klikk her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få våre beste solskjermingstips og -råd rett i innboksen. Du vil også være den første til å motta gode tilbud og annen nyttig informasjon. 

500,- i gavekort ved påmelding av nyhetsbrev

"*" indicates required fields

Personvern
This field is for validation purposes and should be left unchanged.