Duo rullegardiner

Duo Rullegardin er Lady Solskjermings svar på en luksuriøs rullegardin.

Duo rullegardiner

Duo Rullegardiner forener de beste egenskapene fra rullegardiner og persienner. Den har to lag med stoff: Ett transparent og ett ikke-transparent. Det gir et fleksibelt valg – du bestemmer selv hvor mye lys du vil slippe inn.

Duo Rullegardin er Lady Solskjermings svar på en luksuriøs rullegardin. Denne spesielle formen for solbeskyttelse har to stofflag med vekslende gjennomsiktige og ikke-transparente striper, noe som gir deg god mulighet til å justere lysgjennomskinn etter behov.

Lukket bunnlist

Lukket bunnlist er standard når du velger mørkleggende stoff. Den lukkede bunnlisten sørger for at de to stofflagene i Duo Rullegardinen er nærmere hverandre og dermed reduserer lysgjennomskinnet. 

Wire

Hvis Duo Rullegardinen skal monteres på en dør eller et vindu med sving/vippe, anbefaler vi å montere med wirestyre. Med wire holdes Duo Rullegardinen på plass i vinduet eller døren. 

Kjedetrekk

Kjedetrekk er den mest populære betjeningsformen av Duo Rollers og er spesielt anvendelig på store gardiner. Kjedet er tilgjengelig i forskjellige farger.

Rullegardinen består av et dobbelt stofflag med transparente og ikke-transparente striper. Stripene beveger seg i samspill med hverandre slik at du kan styre åpningene selv. I Duo Rullegardinkolleksjonen finner du også mørkleggende tekstiler. Disse egner seg særlig godt på soverommet. Vi har mange forskjellige mønstre og design på Duo rullegardinene.

Spesifikasjoner

Alle duo rullegardinene kan produseres med wire som er godt egnet for dører og vippevindu.

Betjening

Alle våre rullegardiner leveres som standard med kjedetrekk eller el-betjening-bryter, fjernkontroll eller app-styring. Kjedetrekk kan plasseres på valgfri side.

Avslutning

På Duo Rullegardinene kan man velge mellom rund og lukket bunnlist.

Beslag

Duo Rullegardinene kan monteres med standard kombibeslag, forlengende beslag, plastvindubeslag og monteringsprofil. Monteringsprofil vil forenkle monteringen da man ikke behøver å montere festene i enden på Duo Rullegardinen.

Kassett

Kassetter leveres i forskjellige størrelser etter rør til duken. Du kan velge mellom rund og firkantet kassett.

Bildegalleri

Swipe for å få inspirasjon om våre produkter

1

Gratis befaring

På befaring avdekker vi dine behov og tar mål som sikrer en optimal leveranse. Målene er det vi som er ansvarlige for.

2

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud fra oss med gyldighet I 30 dager. Dette mottar du enten der og da, eller kort tid etter befaringen.

3

Bestilling

Ved bestilling faktureres 50% av beløpet. Når denne er innbetalt settes produktene tiI bestilling. Leveransetiden er normalt for innvendige produkter 2-3 uker, for utvendige produkter er leveringstiden 4-6 uker. Leveringstiden er tiden det tar å få varene levert til oss. I høysesong kan disse tidene være lengre.

4

Montering

Når produktet er ankommet blir du tildelt en montør. Vedkommende kontakter
deg for å avtale tid for montering. Monteringstiden er normalt på 1-3 uker. I høysesong kan disse tidene være lengre.
Når montasjen er utført betales
resterende av bestillingen.

Gratis befaring

Valg
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hvis service, garanti eller annet. Klikk her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få våre beste solskjermingstips og -råd rett i innboksen. Du vil også være den første til å motta gode tilbud og annen nyttig informasjon. 

500,- i gavekort ved påmelding av nyhetsbrev

"*" indicates required fields

Personvern
This field is for validation purposes and should be left unchanged.