Hvorfor skal jeg ha mørkleggingsgardiner?

Mørkleggingsgardiner

Ved å installere blendingsgardiner har du muligheten til å legge rommet i totalt mørke når du selv ønsker det.

Mørkleggingsgardiner er gardiner som kan få det til å bli totalt mørkt midt på dagen. I de fleste tilfeller er det nok litt mye, men i noen settinger er det faktisk akkurat det man trenger.

Mørkleggingsgardiner

Mørkleggingsgardiner kan hjelpe til med å sikre en mer behagelig søvn. Det er vel ikke mye annet som er verre enn solen som sniker seg inn litt for tidlig. Eller en nabo som bestemmer seg for å sikte billysene sine rett inn i soverommet ditt når han kommer hjem kl. 03.00 på natten? Dette går det heldigvis an å forsikre seg mot! Det eneste man trenger å gjøre er å få installert Mørkleggingsgardiner på rommet. Da er det mørkt så lenge du ønsker at det skal være det!

Mørkleggingsgardiner er også praktisk på barnerom. Hvis du ikke er en av dem som liker å stå opp kl. 06.00 på en lørdag pga minstemann har våknet, anbefaler vi å installere Mørkleggingsgardiner. Grunnen for at barn våkner tidlig er ofte fordi de ser sollyset. med Mørkleggingsgardiner vil det være mulig å holde sollyset ute og barnet vil sove lengre.

Mørkleggingsgardiner kan også være praktisk for din bedrift. Sollyset er selvfølgelig veldig deilig å få inn på kontoret, men i noen settinger kan det bli litt mye. For eksempel i et videokonferanserom, hvor man faktisk ønsker å se den personen man skyper med.

Hos Lady Solskjerming er det mulig å velge mellom mange farger og mønster blant våre Mørkleggingsgardiner. Vi har også gratis befaring, Sånn at det skal bli enklere for deg som kunde!

Fortsatt god dag fra alle oss!

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »