Hva koster egentlig en markise?

Dette spørsmålet får vi ofte og det skjønner vi godt. Fordi pris er jo en veldig viktig faktor når det kommer til å ta en avgjørelse på hvilke alternativ du skal velge. Det er ikke et lett spørsmål å svare på, men her har du noen ting som kan være til god hjelp for å få svar på akkurat det.

Med 20 000 kr får du det du trenger!

Det er mange ting som spiller inn når man skal sette en pris på en markise. Hvilken stofftype skal du ha? Skal den ha en motor? hvor skal den monteres? Og ikke minst hvilken størrelse skal du ha? Det vanlige er jo at man går for noe av det. Kanskje ikke markisen skal være så stor? Du trenger kanskje ikke motor, men kunne være greit med et tykt stoff? Derfor pleier vi å si at hvis du holder av 20 000 kr så pleier det å holde! Den mest solgte modellen vi har er en markise på 5 x 3 meter og den koster for eksempel 19.718.- ferdig montert på veggen din om du bor i Oslo eller Akershus. Eller en markise for en typisk terrasse på 4 x 3 meter koster 16.587.- ferdig montert. Montering, størrelse, motoriserte markiser og stofftyper er de faktorene som har størst betydning med tanke på sluttprisen.

 

16 000 kr  til 91 000 kr. Hvorfor er det så stor prisforskjeller på markiser?

Vår dyreste markise ligger på 91 000 kr. Det vil altså si at det er en ganske stor differanse mellom våre rimeligste modeller og våre toppmodellene. Du lurer sikkert på hvorfor? Stort sett er svaret på prisforskjellene og finne i kvaliteten på delene, designet, tilleggsutstyret og lakkering. De mer bevisste og kanskje også kresne kjøperne på markedet skal ikke bare ha skjerming mot sola, men de skal ha noe som matcher fasaden, har alt av automatikk og styring og i tillegg være lyssatt for å style opp fasaden på kveldstid. Hos oss i Lady Solskjerming er som sagt den dyreste markisen du kan kjøpe på 5 x 3 meter , satt til en pris på 91.372.- . I dette får du alt du kan ønske deg av en markise, med et design som tåler selv de flotteste fasader. Varer derimot en slik markise lengre enn en enklere modell til 19.718.-? Svaret er vel egentlig nei; garantitiden er den samme, og levetiden forutsatt lik bruk er også den samme. Dukene er derimot der det ofte kan skille et par knepp opp på de dyreste markisene. Så ja, det er ekstreme prisforskjeller i markedet, basert på kvalitet og design og naturligvis ekstrautstyret. På samme måte som i mange andre bransjer er det enkelt å gjøre ting dyrt ved å legge til mye ekstrautstyr.

 

Ikke gå i tilbudsfellen!

Som Rema 1000 helt korrekt sier det, det er «sluttsummen på kassalappen som teller». Siden markise er blant en av de mest populære produktene i vår bransje, samtidig som at våren er den desidert mest hektiske perioden i året, er det et stort prispress på markiser i denne perioden vi er i nå. Mange lokker med fristende tilbud og gode pakkeløsninger, og da er det viktig at du som forbruker sjekker at alt av kostnader er inkludert.  Har du mottatt flere tilbud fra ulike aktører, så er det greit å sjekke om det er sammenlignbare priser. Viktigste ting å sjekke er: er tilbudet med eller uten motor? Er montering inkludert eller ikke? Vi hos Lady Solskjerming slår også til med gode knalltilbud i denne perioden. Sånn som nå har vi opp til 30 % avslag på utvalgte modeller! Og en ting her er helt sikkert: Hos Lady Solskjerming er det ikke noe tull eller lurerier. Vi har laget våre egne markiser siden 1967. I løpet av årene har vi laget flere tusen markiser i god norsk kvalitet og det gjør vi enda. Hos oss er kvalitet viktig! Vi står for de produktene vi leverer og kommer ofte tilbake til kunder som har hatt våre produkter i over 30 år på huset sitt. Vi er en liten aktør i en konkurranseutsatt bransje, derfor er vår desidert viktigste markedsføring fornøyde kunder.

Hvis du er usikker på hva som vil passe best for deg er det bare å ta kontakt med en av våre dyktige rådgivere! Hos Lady Solskjerming har vi alltid gratis befaring!