Noen av de vanligste spørsmålene vi får er knyttet til prisen på en markise, og det kan vi godt forstå. Markiser kommer nemlig i en rekke ulike prisklasser, og det kan være vanskelig å vite helt sikkert hva disse prisforskjellene skyldes og hvor mye penger man egentlig bør sette av når man ønsker å investere i en markise.

Det er også vanskelig for oss å gi et konkret svar på hva en markise koster. Dette vil nemlig i stor grad komme an på deg, og hva du ønsker og har behov for i en markise. Vi har allikevel en viss formening om hva som bør forventes, basert på vår erfaring i bransjen. Her håper vi at vi kan hjelpe deg med å få en idé om hvilket prisnivå som vil være realistisk for deg.

Hvorfor er det så store prisforskjeller på markiser?

Hos oss får du markiser til alt fra 16 000 kroner til 91 000 kroner. Mange lurer på hvorfor denne differansen er så stor, og hva det er som gjør toppmodellene så dyre. Her vil det i hovedsak være kvaliteten på delene, designet, tilleggsutstyret og typen lakkering som får prisen til å øke.

Vi ønsker å kunne tilby noe for alle behov og preferanser. De mest kvalitetsbevisste kjøperne på markedet, vil gjerne ha mer ut av solskjermingen sin enn bare beskyttelse mot solen. Kanskje vil de ha automatisk styring, innebygget belysning og et design som matcher boligens fasade. Dette er faktorer som bidrar til å øke markisens totalpris. Det er altså mulig å gjøre markisen svært kostbar ved å legge til store mengder ekstrautstyr.

Det er imidlertid ikke sånn at de dyrere markisene nødvendigvis varer lenger enn våre mer rimelige modeller. Både garantitid og levetid forutsatt lik bruk vil være den samme. Unntaket vil kanskje være markiseduken, der høyere pris gjerne betyr høyere kvalitet og dermed lengre holdbarhet.

For 20 000 kroner får du det du trenger

Vi pleier å si at de aller fleste vil få en markise som dekker deres behov dersom de setter av 20 000 kroner. Dette forutsetter naturligvis at du ikke velger en haug av tilleggsfunksjoner, men gir likevel rom for å legge til for eksempel motor og montering, samt velge ønsket stoff og størrelse.

Dersom du bor i Oslo eller Akershus, koster vår mest solgte markisemodell 19.718,- ferdig montert. Dette er en markise med størrelse 5 x 3 meter. En markise for en typisk terrasse på 4 x 3 meter, koster 16.587,- ferdig montert. Les mer om våre markiser her.

Ikke gå i tilbudsfellen!

Markiser er blant våre mest etterspurte produkter. Om våren er det spesielt hektisk, da det er  mange som ønsker å få satt opp markise før sommeren. Det vil da være stort prispress i bransjen.

Mange aktører lokker med fristende tilbud og gode pakkeløsninger, og da er det viktig å ikke se seg blind på de høye rabattene. Bruk litt tid på å undersøke hva de ulike tilbudene innebærer, så unngår du uforutsette kostnader eller å få levert noe annet enn forventet. Ting det kan være verdt å undersøke er:

  • Hvilke tilleggsfunksjoner er inkludert og hva må jeg eventuelt betale ekstra for?
  • Er montering inkludert eller kommer det utenom?

Gode tilbud uten lurerier  

Vi i Lady Solskjerming slår også til med gode knalltilbud slik at du skal få markisen på plass før sommeren. Her er en ting helt sikkert: Hos Lady Solskjerming er det ikke noe tull eller lurerier!

Som en liten aktør i en konkurranseutsatt bransje, er fornøyde kunder vår desidert viktigste markedsføring. Vi begynte å lage markiser i 1967, og har siden den gang levert flere tusen markiser i god norsk kvalitet. Det gjør vi fremdeles! Vi produserer kun produkter vi selv kan gå gode for, og dette har gjort at vi har fått en lojal kundemasse der flere har vært med oss i flere tiår.

Hvis du er usikker på hvilken type markise som vil passe best for deg, er det bare å ta kontakt. Hos Lady Solskjerming har vi alltid gratis befaring!

Hovedkontor

Nordahl Brunsgt. 8

Ring oss

Send oss en e-post

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev